Saran Media Group ile NBA arasındaki sözleşme uzatıldı

2023-24 NBA sezonu itibarıyla Saran Media Group’a ait TV ve OTT platformları, her sezon TV kanalları ve dijital platformlarında toplam 270 canlı NBA maçını yayınlayacak...

Saran Media Group ile NBA arasındaki sözleşme uzatıldı
12 Haziran 2023 - 22:07

SARAN MEDIA GROUP VE NBA ARASINDAKİ TÜRKİYE YAYIN HAKLARI SÖZLEŞMESİ UZATILDI 

NBA (Amerikan Ulusal Basketbol Ligi) ve Saran Media Group 10 yılı aşkın süredir devam eden iş ortaklıklarını çok yıllık bir anlaşma ile uzattıklarını duyurdu. NBA’in Türkiye’deki resmi yayın hakları sahibi olan Saran Media Group, önümüzdeki sezonlarda da NBA karşılaşmalarını Türkiye’deki basketbol severlerle buluşturmaya devam edecek. 

2023-24 NBA sezonu itibarıyla Saran Media Group’a ait TV ve OTT platformları, her sezon TV kanalları ve dijital platformlarında toplam 270 canlı NBA maçını yayınlayacak. Bunlar arasında "NBA Cumartesi ve NBA Pazar" hafta sonu maçları da yer alacak. Bu maçlar, Türkiye saatiyle 20:00'den itibaren başlayacak. Yayınlar ayrıca Play-In Turnuvası, NBA Play-Off Karşılaşmaları, Konferans Finalleri, Finaller ve "NBA 360" programını da içeriyor.

NBA 2023 Finalleri’nde 13 Haziran saat 03:30’da serinin beşinci maçı olan Denver Nuggets ve Miami Heats karşılaşması S Sport ve S Sport Plus’ta canlı yayınla izleyiciyle buluşacak. Seriyi Denver Nuggets 3-1 önde götürüyor. 

Saran Media Group, CEO’su Kenan Saran " NBA ile yapmış olduğumuz anlaşmadan büyük heyecan duyuyoruz. NBA ile uzun yıllara dayanan, çok değer verdiğimiz bir iş ortaklığımız var, tabii NBA aynı zamanda Türkiye’de yaşayan sporseverlerin de yakından takip ettiği bir lig. Önümüzdeki sezonlarda da NBA’yi S Sport ekranları ve S Sport Plus uygulaması üzerinden 16 milyon sporseverle buluşturmaya devam edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

NBA Avrupa ve Orta Doğu Bölgesi Global Medya Dağıtım Başkan Yardımcısı Elsa Memmi, 'Saran Medya Grubu'na bu uzun süreli iş birliği için teşekkür ediyoruz ve Saran Media Group ile Türkiye'deki NBA taraftarlarına sezon boyunca en kapsamlı NBA yayınlarını sunmaya devam etmekten heyecan duyuyoruz. Hafta sonu düzenlenen dünya çapındaki etkinliklerimizle birlikte, önemli maçların prime time'da yayınlanması ve birçok Türk oyuncunun NBA'deki etkisiyle, Türkiye'de NBA taraftarları için muhteşem bir dönem olacağını söyleyebiliriz."

2022-23 NBA sezonunun açılış gecesinde dört Türk oyuncu Furkan Korkmaz (Philadelphia 76ers), Cedi Osman (Cleveland Cavaliers), Alperen Şengün (Houston Rockets) and Ömer Yurtseven (Heat) yer aldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...