Sami Mollaahmet: İlçemize hizmet etmeye hazırız

Kınık ilçesinde yaklaşık 15 yıl başarılı bir şekilde ilçe başkanlığı görevini yürüten Kınık Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Sami Mollaahmet,

Sami Mollaahmet: İlçemize hizmet etmeye hazırız
04 Mart 2024 - 23:33
Kınık ilçesinde yaklaşık 15 yıl başarılı bir şekilde ilçe başkanlığı görevini yürüten Kınık Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Sami Mollaahmet, “Allah’ın takdiri ve halkımızın desteği ile 31 Mart seçimlerini kazandığımız takdirde 10 yıldır yaptığımız büyük projelere kaldığımız yerden devam edecek. Bizim hem belediye hem de bakanlıklara yaptıracağımız önemli projelerimiz var. Bunun için iyi bir hizmet ekibi hazırladık ve kamuoyunun takdirine sunduk. Ekibiniz iyi olursa hizmetin eksiksiz sürer eski dönem meclis üyelerimiz ve yeni dönemdeki arkadaşlarımız ile asili yedeği bir bütünlük içinde Kınık ilçemize hizmet etmeye hazırız" açıklamasında bulundu. 

Sami Mollaahmet'in açıklamalarından satır başları şöyle: 

“Siyasi yaşamıma 1997 yılında MHP'de ilçe yönetim kurulu üyesi olarak başladım ve 2001 yılına kadar MHP ilçe yöneticiliği yaptım. Bir süre siyasete ara verdikten sonra resmi olmasa da 2004 yerel seçimlerinde AK Parti cenahında çalıştım. 2008 yılında Sadık Doğruer’in isteği ve ricası ile AK Parti'ye üye oldum ve belediye meclis üyesi olarak 2009 seçimlerinde AK Parti'den seçildim. 2009 yılının Temmuz ayında il başkanlığımızın takdiri ve oluru ile ilçe başkanlığına atandım. 2023 Kasım ayına kadar yaklaşık 14 buçuk yıl AK Parti ilçe başkanlığı görevini gerçekleştirdim. Bir ay önce de Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile Kınık Belediye Başkan adayı oldum.

Projelerimize gelince, biz 15 yıldır Sadık başkanım ile bir hizmet ve hayal ekibi idik. Hep Kınık için ne yapabilirizi hayal ettik ve Sadık başkanımın gayretleri ile bu projeleri bir bir hayata geçirdik.

Ben, Kınık Belediye Başkanlığımı Ustabaşılık dönemi olarak nitelendiriyorum. Allah’ın takdiri ve halkımızın desteği ile 31 Mart seçimlerini kazandığımız takdirde 10 yıldır yaptığımız büyük projelere kaldığımız yerden devam edecek.

Bizim hem belediye hem de bakanlıklara yaptıracağımız önemli projelerimiz var. Bunun için iyi bir hizmet ekibi hazırladık ve kamuoyunun takdirine sunduk.

Ekibiniz iyi olursa hizmetin eksiksiz sürer eski dönem meclis üyelerimiz ve yeni dönemdeki arkadaşlarımız ile asili yedeği bir bütünlük içinde Kınık ilçemize hizmet etmeye hazırız.

Sayın Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Hamza Dağ’ın da ilçemiz ve bölgemiz için önemli projeleri var. Hamza başkanımız bir Dağ gibi 14 yıldır arkamızda ve yanımızda durdu. Biz, halkımızın önce gönüllerine daha sonra oylarına talibiz.  Biz hizmet aşkı ile yola çıktık, verilecek oy kendilerine hizmet olarak dönecektir.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı