Sadık Doğruer: Bergama'da Köy Arazileri Artık Satılmayacak!

Bergama Seçilmiş Faal Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Yaramış başkanlığında köy ve mahalle muhtarlarıyla Ziraat Odasında bir araya gelen Cumhur İttifakı Bergama Belediye Başkan Adayı  Dr. Sadık Doğruer, köy mallarının artık satılmayacağını söyledi.

Sadık Doğruer: Bergama'da Köy Arazileri Artık Satılmayacak!
19 Şubat 2024 - 22:43
Bergama Seçilmiş Faal Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Yaramış başkanlığında köy ve mahalle muhtarlarıyla Ziraat Odasında bir araya gelen Cumhur İttifakı Bergama Belediye Başkan Adayı  Dr. Sadık Doğruer, köy mallarının artık satılmayacağını söyledi. Muhtarların beklenti ve talepleri hakkında istişarelerde bulunan Sadık Doğruer, "Sizlerle Bergama’mızı hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

Bergama Cumhur İttfakı Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Doğruer özetle şunları söyledi:

“Bir belediye Başkanı olarak Belediyenin asli görevlerinden bahsetmiyorum. O işler zaten yürür. Ama ben Bergama'ya sadece belediye başkanı olarak gelmedim. Hükümetimiz ile belediyemiz arasında resmi yatırımların süratle gelişmesi için bir elçi vazifesi için görevlendirildim. Belediye başkanlığı dışında da bazı nimetlerinden faydalanmasını bilmek lazım, Kınık ta uyguladığımız yatırım metotlarını Bergama içinde uygulayacağız. Bildiğiniz üzere sloganımız “Bergama Kazanacak, Bakırçay kalkınacak. Amacımız budur.

BERGAMA’YA BÖLGE HASTANESİ
Bergama’da nüfus arttıkça daha çok yıpranmış devlet hastanesinin ihtiyaç duyulan sağlık politikasını geliştirmek için bölgedeki diğer ilçelerin de faydalanacağı bir bölge hastanesini mutlaka yaptırmaya çalışacağız. Turizm şehri Bergama’da ihtiyacı karşılayacak. Beş yıldızlı oteller olmadığı gibi Kongre ve normal toplantı yapılabilecek modern salonları yapmalıyız. İlçemizin bir revizyona ihtiyacı var. Bu anlamda siz Muhtarlarımıza da ihtiyacımız var.  Samimi diyaloglar ile bu çalışmaları gerçekleştireceğimiz inanıyorum.

Bergama’ya acemi asker olarak gelmedim. Acemi bir belediye başkanının göreve gelmesi ile hizmet vermeye başlaması için iki yılı boşa geçiyor biz bunu ilk dönemimizde Kınık’ta yaşadık.  Fakat ben farklıyım. Bakan değilim, Başbakan değilim ama ihtiyacımız olan her işimizi siyaset yapmadan yapmak için çalışırız. Bergama'daki atıl duran 5 Belde teşkilat binalarını Bergama’da da yerinde hizmet anlayışımız ile değerlendireceğiz.

Aynı zamanda Hizmeti yerinde yapmak için bölgesel ofisler açarak vatandaşın sorun ve dertlerine yerinde çözüm bulmak için çalışacağız. Madra'da Dereköy, Yuntdağ’da Îsmailli, Kozak'ta Yukarıbey de de köylü vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde çözüm için hizmet ofislerimiz olacak.

Belediye Başkanı olarak sürekli makam aracıyla değil, bazen kendi aracımla bazen de yaya ulaşım sağlayarak halkımızın yaşadıklarını olumsuzlukları onlar ile bir bende görüp ona göre hizmet edeceğim.

İlk etapta ilçemize yakışır bir belediye hizmet binası yapacağız. Bergama için tüm yapacaklarımızı Büyükşehir adayımız Hamza Dağ'ın da olduğu geniş katılımlı Proje toplantımızda tüm hemşerilerimize anlatacağız" dedi.  Konuşmasında son olarak Bergama Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Dr. Sadık Doğruer, artık köy arazilerinin satılmayacak” sözünü de muhtarlara vererek. Köylerimizin kalkınması için Kooperatifler kurarak bu Köy tüzel kişiliğine ait arazileri köylü vatandaşlarımıza” kazandıracağız” dedi.

Tahsin TUNA/ Bergama

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"