Royal Teos Thermal Resort Clinic&Spa'da muhteşem yılbaşı

Royal Teos Thermal Resort Clinic&Spa muhteşem bir yılbaşı galasıylayeni yıla "merhaba" dedi.

Royal Teos Thermal Resort Clinic&Spa'da muhteşem yılbaşı
01 Ocak 2022 - 14:19

Safiye Soyman ile Faik Yeni Yıla Royal Teos  Sahnesinde Girdi

İzmir Seferihisar Sığacık’ta hayata geçirilen Royal Teos Thermal Resort Clinic&SPA, yeni yıl akşamı misafirlerini çok özel bir programla ağırladı.
 
31 Aralık akşamı düzenlenen gala yemeğinde Safiye Soyman, Faik Öztürk ve Gülay Eralp sahne aldı. Geceye ilk olarak sahnelerin sevilen sesi Gülay Eralp ile başlayan konuklar gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Safiye Soyman ve Faik Öztürk ikilisinin muhteşem performansıyla eğlence dolu bir akşam geçirdiler.Geceye katılan konuklar, saatler 24.00’ı gösterdiğinde yılın ilk dakilarını havai fişek gösterisi ve terasta düzenlenen açık hava partisiyle karşıladı.Alan dekor ve süslemelerini Mon Jarden Flowers&Events’in üstlendiği organizasyonda misafirler gece boyunca eğlenceli anlar yaşadı.

Sahnede espirili anlarda yaşandı. Safiye Soyman sahne adığı gala geceside, sahne öncesi otelde vakit geçirdikleri süre içerisinde termali kullanmak istediğini ancak Faik beyin kendisine izin vermediğini söyledi. Nedenini ise şu sözlerle ifade etti; ‘’ Otel çok güzel ve keyifli bende sahne öncesi termalde dinlenerek şifalanmak istedim ama Faik bana ‘’olmaz şişersin sahneye çıkacaksın ‘’ dedi ve izin vermedi’’ diyerek kendisini izleyenleri kahkahalara boğdu.Ve ekledi ‘’bu gece bitsin; Faik’e inat yarın tüm günü termalde geçireceğim’’. İkili birlikte sergiledikleri sahne performansı ve dansları ile izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı.2 gece 3 gün süren, gala yemeklerinin ikinci akşamı,1 Ocak gecesi ise Candan Erçetin özel şarkılarıyla sahnedeki yerini aldı.
 
Bünyesinde konaklamalı fizik tedavi ve rehabilitasyon ruhsatına sahip Euphoria Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni de bulunduran Royal Teos Thermal Resort Clinic&SPA’da konaklayarak yeni yıla merhaba diyen misafirler otelin SPA’sında termal su ile dinlenerek yorgunluk attı.
 

HUZURLU VE SAKİN

Görkemli kıyı şeridine sahip Sığacık’ta bulunan otel lüks odaları, suitleri, villaları, genel mimarisi ve beş yıldız konforuyla misafirlerine huzurlu ve sakin bir tatil sunuyor. 90 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olan otelin; 56 farklı tipteki 423 odası, 4 özel aile villası, 2 kral dairesi, 141 aile odası, sinema ve bowling salonu, tenis kortları, basketbol sahası, aquaparkı, kır düğünü için wedding alanıyla hizmet veriyor. Otelin, 28 dönümlük kendine ait bir adası da var. Bu adada, doğal yaşamı sevenlere özel birçok aktivite alanı mevcut. Tekneleriyle gelmek isteyenlere de değişik imkanlar sunuyor.Aynı kompleksin içinde yer alan Euphoria Sağlıklı Yaşam Merkezi de faaliyet veriyor. Kış konseptinde yarım pansiyon hizmet veren otel nitelikli rehabilitasyon merkezine sahip. Çok değerli, 20860 mg/ml toplam mineralizasyonda mineralli suya sahip.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"