Rektör Ataç'tan Başkan Ergün'e Teşekkür Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kazaz ve CBÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Bora Canbula’yı makamında ağırladı.

Rektör Ataç'tan Başkan Ergün'e Teşekkür Ziyareti
01 Kasım 2022 - 17:15

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Rektör Ataç, Manisa’daki üniversite öğrencilerinin eğitim öğretim alanlarının konforunun arttırılması noktasında yapılan hizmetler için Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kazaz ve CBÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Bora Canbula’yı makamında ağırladı.

Başkan Ergün’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Rektör Ataç, “3 yıldır görev yaptığımız süre içerisinde Sayın Başkanımızın başta üniversitemize, şahsımıza ve özellikle dışarıdan gelen ülkemizin sevgili çocuklarına sağlamış olduğu katkı için bir nezaket ziyareti, bu kapsamda da teşekkür için gelmiş bulunuyoruz. Üniversiteler şehrin en büyük değerleri. Tabi üniversite yönetimi ile yerel yönetimlerin koordinasyonlu çalışması, burada emanet olarak gördüğümüz çocukların eğitim öğretim konforunun arttırılması noktasında, görev yaptığım süre içerisinde de Sayın Başkanım elinden gelen bütün desteği sağladı. Başta ulaşım desteği olmak üzere, elektrikli araçların kampüse girmesi, Bilim Şenliklerinin düzenlenmesinde açmış olduğu alanlar, sağlamış olduğu teknik destekler, bunun dışında sağladığı diğer desteklerden dolayı da başta şahsım, sevgili öğrencilerimiz, üniversite çalışanlarımız adına biz bir teşekkür etmek istiyoruz. Bununla beraber bundan sonraki süreçte de birlikteliğimizin her iki tarafın da kazanacağı, öğrencilerimizin çıktı olarak elde edeceği yararların olabileceği organizasyonlarda yine beraber çalışmayı ümit ediyoruz. Biz istiyoruz ki üniversiteler sadece eğitim öğretimin gerçekleştiği yerler değil, aynı zamanda şehrin sosyal, ekonomik, kültürel siyasal gelişimine katkı sağlayan, ufuk açan, vizyon veren yerler ve kurumlar olduğunu da düşünüyoruz. Allah’a çok şükür ki Başkanımız bizim bu felsefemizi, üniversitemizin eğitim öğretim dışındaki alanları da algılayarak bu anlamda elinden geldiği ölçüde de destek oldu. İnşallah bundan sonraki süreçte de birlikte senkronize bir şekilde üniversitemizin şehre olan hizmetini de birlikte yürütmeyi arzu ediyoruz” diye konuştu.


“Bu güzel işbirlikleri daim olsun”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Nazik ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum. Öğrenci demek, şehrin hareketlenmesi demek, yaşaması demek. Esnafın, diğer kriterlerin çalışması demek. Sonuçta o çocuklar, bizim evlatlarımız, bizim geleceğimiz. Biz Manisa’da yaşayan okul öncesi, ilkokul, orta okul, lise ve üniversite noktasında her zaman Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman gençlerimize sahip çıkma konumunda olduk. Bu süreç hiçbir zaman da aksaklığa uğramadan devam ediyor. Bundan sonra da devam edecek. Önemli olan onların bu şehirde yaşarken, mutlu yaşayabilmeleri, kendilerini daha huzurlu bir ortamda hissedebilmeleri. Bu noktaların Manisa’da çoğalması, en büyük isteğimiz ve her geçen gün üzerine ivme koyarak devam ediyor. O açıdan kurumlar arasındaki bu işbirliğine biz her zaman özen gösterme gayreti içerisinde olduk. Ve tüm kurumlarla da çok da güzel şeyler yaptığımıza inanıyoruz. Tabi ki bu konuda başta siz olmak üzere bütün üniversite çalışanlarına da teşekkür ediyorum. Bu güzel işbirlikleri daim olsun” ifadelerini kullandı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...