Puma'dan LaMelo Ball İçin Özel Tasarım Ayakkabı

PUMA’NIN LAMELO BALL İÇİN TASARLADIĞI BASKETBOL AYAKKABISI SNEAKS UP’TA...

Puma'dan LaMelo Ball İçin Özel Tasarım Ayakkabı
27 Ocak 2022 - 12:09
LaMelo Ball lig çapında övgüler aldığı ve Yılın Çaylağı Ödülü'nü kazandığı muhteşem bir NBA sezonunu geride bıraktı. Başarılı basketbolcu şimdilerde ise PUMA ile ilk özel tasarım basketbol ayakkabısını çıkartmanın heyecanını yaşıyor. Global spor markası PUMA, NBA süper starı LaMelo Ball'un ilk PUMA özel tasarım basketbol ayakkabısı MB.01'i ve dört farklı üründen oluşan tekstil koleksiyonunu resmi olarak tanıttı. Özel tasarım basketbol ayakkabısı ve göz alıcı grafik vurgulara sahip yenilikçi dryCELL teknolojisiyle tasarlanan tekstil koleksiyonu tüm basketbol severler için şimdi Sneaks Up’ta satışta.
 
MB.01, 2018'de basketbol kategorisini yeniden piyasaya sürmesinden bu yana PUMA Hoops'un ilk özel tasarım ayakkabısı. MB.01, PUMA'nın basketbol efsaneleri Walt "Clyde" Frazier ve Ralph Sampson'ın adını taşıyan ikonik basketbol ayakkabıları serisine katılıyor. MB.01, ayak bileği yakasından aşağı doğru inen alevlerin Melo'nun ayak bileğindeki ünlü roket dövmesine kadar uzandığı, cesur renk seçimlerinden karmaşık benzersiz ayrıntılara kadar kendi tarzını tüm ayakkabıda hissettiren LaMelo ile ortaklaşa tasarlandı.
 
Ayakkabının dilinde LaMelo'nun "Not from Here" söylemi ve dış tabanda ise onun parke üzerindeki yeteneğini anlatan "nadir" ifadesi yer alıyor. LaMelo Ball, "PUMA ile ilk özel tasarım basketbol ayakkabımı resmi olarak tanıtmaktan heyecan duyuyorum. Vizyonumun MB.01 ile hayata geçtiğini görmek gerçekten çılgınca. Tasarım süreci, benim tarzımı ve roket alevleri gibi benzersiz ayrıntıları bir araya getiren çok işbirlikçi bir süreçti. Bu sezon onları sahada giymek için sabırsızlanıyorum.” dedi.
 
MB.01'in ek teknoloji özellikleri arasında üstün duyarlılık ve rahatlık için orta taban boyunca PUMA'nın Nitro köpüğü, daha fazla dayanıklılık ve kavrama için tam kaplama kaymaz kauçuk bileşik, destekleyici ve ultra hafif bir his için nefes alabilen ağlar bulunuyor. 3D baskılı benzersiz üst yapı, ayakkabının şık tasarımını tamamlıyor. 

LaMelo Ball'un ilk PUMA özel tasarım basketbol ayakkabısı MB.01, Melo Dime Jacket, tişört, One Of One Eşofman ve One Of One Hoodie seçili Sneaks Up mağazalarında ve Sneaksup.com’da satışta! Çok daha fazlası için SNEAKS UP mağazalarını veya www.sneaksup.com  ziyaret edebilirsiniz.
 
Sneaks Up Hakkında: İsmini sneaker tutkusundan alan Sneaks Up, Unal Group markası olarak spor ve sokak modasının önde gelen ikonik ürünlerini tüketiciyle buluşturma heyecanıyla 2014 yılı Aralık ayında kurulmuştur. Sneaks Up, Nike, Jordan, adidas, Puma, Vans, Champion, Les Benjamins, Dickies, WWF, The North Face, Timberland, Reebok, Under Armour, New Era ve Eastpak gibi birçok markanın özel koleksiyonlarını tüketiciyle buluşturuyor. Türkiye genelinde 30 mağazası ve online websitesiyle faaliyet gösteren Sneaks Up, sadece satış odaklı olmadan tüketici deneyimi yaşatma alanları, inovatif ürün lansmanları, dj performansları, kişiselleştirme, dans ve basketbol atölyeleri ile dostlarına ilham olan deneyimleri kurgulamaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Borsa İstanbul'da gong Rönesans Gayrimenkul Yatırım için çaldı
Borsa İstanbul’da gong Rönesans Gayrimenkul Yatırım için...
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...