PUMA'dan Fenerbahçe'ye özel ayakkabı: RIDER

Global spor markası PUMA, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde Fenerbahçe taraftarı için büyük bir sürpriz yaptı. Markanın efsanevi RIDER modeli, Fenerbahçe’ye özel renk ve sembollerin kullanıldığı çok özel bir tasarımla yeniden yorumlandı.

PUMA'dan Fenerbahçe'ye özel ayakkabı: RIDER
19 Temmuz 2023 - 15:04
19 Temmuz 2023 – Global spor markası PUMA, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde Fenerbahçe taraftarı için büyük bir sürpriz yaptı. Markanın efsanevi RIDER modeli, Fenerbahçe’ye özel renk ve sembollerin kullanıldığı çok özel bir tasarımla yeniden yorumlandı. PUMA’nın ikonik dizayn anlayışını Fenerbahçe’nin sarı lacivert duruşuyla buluşturan RIDER Ayakkabı, bugün taraftarların beğenisine sunuldu.
 
İlk “Fast Rider” modeli, PUMA’nın kurucusu Rudolf Dassler’in oğlu Armin A. Dassler tarafından 1980 yılında tasarlanmıştı. “İdeal yürüyüş ayakkabısı” olarak tanıtılan orijinal modelin “Federbein” adındaki taban tasarımı, içerdiği devrim niteliğindeki yastıklama teknolojisi ile kısa sürede sneaker efsaneleri arasındaki yerini almıştı. Takip eden yıllarda “terrace culture” olarak bilinen taraftar kültürü tarafından da benimsenen model, dünyanın her yerindeki futbolseverler için özel bir anlam taşıyor.
 
PUMA tarafından Fenerbahçe için özel olarak yeniden yorumlanan RIDER, ayakkabı dilinde yer alan kulüp logosu ve yan yüzeyde yer alan EST. 1907 yazısıyla Fenerbahçeli taraftar kimliğini ve kulübün köklü tarihini anlamlı bir şekilde ortaya koyuyor. Sarı lacivert renklerin zarif kullanımıyla dikkat çeken ayakkabı, yan yüzeylerdeki klasik PUMA Formstrip deseninde yer alan logo deseni gibi özel detayları sayesinde, her yaştan taraftarın günlük şıklığını tamamlayacak benzersiz bir tarza kavuşuyor.
 
Fenerbahçe’ye özel RIDER Ayakkabı, 19 Temmuz’dan itibaren seçili Fenerium Mağazaları, Fenerium.com ve PUMA.com’da satışa sunuldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...