Prof. Dr. Naci Görür İzmirlilerle buluşacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Afetlere Hazır ve Dirençli İzmir” vizyonu çerçevesinde düzenlenen ortak akıl buluşmaları devam ediyor. 

Prof. Dr. Naci Görür İzmirlilerle buluşacak
10 Mart 2024 - 22:37
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Afetlere Hazır ve Dirençli İzmir” vizyonu çerçevesinde düzenlenen ortak akıl buluşmaları devam ediyor.  Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür’ün katılacağı “Deprem ve Dirençli Kentler” konferansı, 11 Mart Pazartesi günü Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde düzenlenecek.

Türkiye’nin en kapsamlı deprem araştırmaları ve risk azaltma projelerini başlatan İzmir Büyükşehir Belediyesi, “Deprem ve Dirençli Kentler” konferansında Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür’ü konuk edecek. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in açılış konuşmasını yapacağı konferans, 11 Mart 2024 Pazartesi günü saat 13.00’da Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde (AASSM) düzenlenecek.

İzmir ve Türkiye için önemli bilgiler verecek
Başkan Tunç Soyer’in “Afetlere Hazır ve Dirençli İzmir” vizyonu doğrultusunda düzenlenen konferansta ortak akılla İzmir’in geleceğine yön verilecek.  Prof. Dr. Naci Görür, deprem ve dirençli kentler başlığı altında İzmir ve Türkiye için önemli bilgiler verecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu