Polyak Eynez'e Ankara'da Büyük İlgi

Kınık’ta faaliyet gösteren Polyak Eynez’in Madencilik Firmasının sponsor katılımcılar arasında yer aldığı, Ankara’da ilk kez düzenlenen Türkiye Madencilik Kongresi ve Fuarı 11-13 Ekim tarihlerinde, Anakara Ticaret Odası  Congresium’da gerçekleşti.

Polyak Eynez'e Ankara'da Büyük İlgi
27 Ekim 2023 - 22:09

Türkiye Madencilik Kongresi ve Fuarı

Kınık’ta faaliyet gösteren Polyak Eynez’in Madencilik Firmasının sponsor katılımcılar arasında yer aldığı, Ankara’da ilk kez düzenlenen Türkiye Madencilik Kongresi ve Fuarı 11-13 Ekim tarihlerinde, Anakara Ticaret Odası Congresium’da gerçekleşti. EIF World Energy Congress&Expo tarafından düzenlenen ve 3 gün süren etkinlikte, açılan şirket standı onlarca sektör ilgilisi ziyaret ederken, Ankara’da bulunan üniversitelerin Mühendislik Fakültesi öğrencileri de Polyak Eynez standına büyük ilgi gösterdi.

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu (TENMAK) Başkanı Prof. Dr. Abdulkadir Balıkçı, beraberindeki Kongre Yürütme Kurulu Başkanı Av. Çiğdem Dilek, TİM Maden Sektör Kurulu ve İMİB Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Çetinkaya Polyak Eynez standını ziyaret ederek kongre ve fuar organizasyona şirket olarak verilen destek ve yapılan katkıdan ötürü teşekkür etti. Ziyaretçiler ve öğrenciler, şirketin yürüttüğü çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi alırken, Polyak Eynez Şirketindeki staj, eğitim ve çalışma programları hakkında ki sorularına cevap buldular. Kongre’nin 3. Gününde, gerçekleşen “Madenlerde Ar-Ge Çalışmaları, İnovasyon, Otomasyon ve Teknolojik Ekipmanlar” konulu oturumda, Şirketimiz Genel Müdür Baş Yardımcısı Eray Şen tarafından bir sunum gerçekleştirildi. Şen, yaptığı sunumda, Polyak Eynez Madencilik şirketi tarafından yürütülen Ar-Ge, inovasyon ve otomasyon çalışmaları ile yapay zekâ projeleri ve teknolojik yatırımlarla ilgili bilgiler verdi. Kongre organizasyonu tarafından, Polyak Eynez’e, Kongre’ye verdiği destek ve katkılardan ötürü plaket takdim edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...