PET İZMİR 2020 Fuarı devam ediyor

PET İZMİR 2020 4. İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı etkinlikleri büyük ilgi görüyor. Düzenlenen yarışmalarda kediler kadar sahipleri de heyecanlı dakikalar yaşıyor. Fuarın Gala Gecesinde bir araya gelen katılımcılar organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

PET İZMİR 2020 Fuarı devam ediyor
14 Mart 2020 - 17:01

Her gün profesyonel firmalar tarafından periyodik olarak dezenfekte edilen PET İZMİR 2020 Hayvan severlerden büyük ilgi gördü. 4. İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı Fuar İzmir’de yarışmaları ve etkinlikleriyle kente damgasını vurdu. Yeteneksizsiniz yarışmasının finalistleri ve İzmir Emniyet Müdürlüğü Köpek Eğitim Merkezi (KEM) gösterileri etkinlik alanında büyük alkış alıyor.

KEDİLERİN ENLERİ SEÇİLDİ

Alfa Kedi Irkı Koruma ve Denetleme Derneği’nin koordinasyonunda gerçekleşen kedilerin yarışması hayvan severlere neşeli saatler yaşatıyor. İlk olarak podyuma EN MİNNOŞ kedi adayları çıktı. Kedi sahipleri ve kediler tüm hünerlerini sergilediler. Jüri üyelerinin tercih yapmakta zorlandığı yarışmada EN MİNNOŞ kedi Çakıl seçildi.

 PET İZMİR Fuarının geleneksel yarışmalarından biri olan EN GÜZEL TÜYLÜ kedi yarışmasına olan ilgi de yüksekti. Kedilerinin tüylerine ayrı bir özenle bakan kedi sahipleri kedilerini podyuma taşıdı. Jüri üyeleri ırklarına göre kedilerin tüylerini inceledi. Yapılan oylamayla EN GÜZEL TÜYLÜ kedi yarışmasının birincisi ICE isimli kedi oldu.

BİRLİKTE DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

 PET İZMİR 2020 Gala Gecesi çok özel bir mekanda düzenlendi. Gecede konuşan Tema Fuarcılık Genel Müdürü Aykut Karslı, protokol, katılımcı ve ziyaretçilerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Karslı, “Türkiye’nin alanında en büyük fuarını Fuar İzmir’de gerçekleştiriyoruz.  Bu fuarı Avrupa’nın da en büyük fuarı yapmak için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İzmir Ticaret Odası yöneticileri destek sözü verdi. Fuar İzmir D holünde boş yerimiz kalmadı. Gelecek yıl daha büyük bir hole geçme hedefindeyiz. Profesyonel ve nihai tüketici ziyaretlerinden katılımcılarımız büyük memnuniyet duyuyor. Devam eden Tema Fuarcılık ve sektör birlikteliği ile daha büyük başarılara birlikte imza atacağız”dedi.   Gecede Efeler sahne aldı. Katılımcılar coşku dolu danslar etti. Gece İzmir’in Dağlarında Çiçekler açar marşı ile tamamlandı.    

 Fuar İzmir alanındaki PET İZMİR 2020 4. İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı Pazar günü akşam saatlerine kadar devam edecek. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı