Pearl Harbor Saldırısı İlk Bölümüyle National Geographic Ekranlarında

İkinci Dünya Savaşı'nın gidişatını değiştiren kader gününe, kaybedilen gemilere ve hayatlara en yakın bakış açısını sunan “Pearl Harbor Saldırısı” belgeseli...

Pearl Harbor Saldırısı İlk Bölümüyle National Geographic Ekranlarında
24 Şubat 2022 - 10:00
İkinci Dünya Savaşı'nın gidişatını değiştiren kader gününe, kaybedilen gemilere ve hayatlara en yakın bakış açısını sunan “Pearl Harbor Saldırısı” belgeseli, 27 Şubat Pazar akşamı saat 22.00’de National Geographic ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.
 
7 Aralık 1941’de, İkinci Dünya Savaşı ile birlikte dünyanın kaderini sonsuza dek değiştiren Japon saldırısının hikayesini anlatan ve zaman çizelgesinin farklı bölümlerini ele alan “Pearl Harbor Saldırısı” belgeseli tarihteki çetin savaşın perde arkasını konu alıyor.
 
Büyük Okyanus’ta Japon uçaklarının Amerikan savaş gemisine saldırıp, gemiyi batırmalarıyla başlayan yıkımın arkasındaki gerçek hikayeyi, sağ kalan Amerikalılar’ın ve Japonlar’ın görgü şahitlikleriyle gözler önüne seren “Pearl Harbor Saldırısı” belgeseli, 27 Şubat Pazar akşamı saat  22.00’de National Geographic ekranlarına geliyor.
 
Bilimin, keşfin ve hikâye anlatımının gücüne inanarak 130 yılı aşkın bir süredir dünyanın en güvenilir markalarından biri olmayı sürdüren National Geographic’in birbirinden iddialı yapımlarını Digiturk, D-Smart, KabloTV, Tivibu, TV+ ve Vodafone TV platformlarından izleyebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"