Özgür Toprak: Dikili, Beni Aday Olarak Görmek İstiyor

2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakından Dikili Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu ilk defa Bakırçay Bölge Gazetesi'ne açıklayan Dikilili İş İnsanı Özgür Toprak, adaylığa neden talip olduğunun gerekçelerini anlattı. 

Özgür Toprak: Dikili, Beni Aday Olarak Görmek İstiyor
23 Eylül 2023 - 23:35

ÖZGÜR TOPRAK İDDİALI KONUŞTU: "DİKİLİ'Yİ YÜZDE 60'IN ÜZERİNDE BİR OYLA KAZANIRIM" 

2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakından Dikili Belediye Başkanlığı için
aday adayı olduğunu ilk defa Bakırçay Bölge Gazetesi'ne açıklayan Dikilili İş İnsanı Özgür Toprak, adaylığa neden talip olduğunun gerekçelerini anlattı. 

Adaylık için kolları sıvayan Özgür Toprak, “Aslında adaylık açıklamamı partimizin yapacağı temayül yoklamasından sonraya bırakacaktımama Dikili halkının yoğun bir şekilde beni aday olarak görmek istediğini görüyorum. O yüzden adaylığımı açıklıyorum. Ben, elbette AK Parti'nin bir üyesi ve 2002 yılından beri AK Partiliyim. MHP ile birlikte Dikili'mizde Cumhur İttifakının adayı olarak seçim kazanmak istiyorum. Partimizi ilçemizde ciddi anlamda temayül yoklaması yapacaktır. Beni aday açıklamasına iten öncelikle halkımızın bana gösterdiği teveccüh ve güvenin yanı sıra Dikili ilçemizde gördüğüm eksikler ve bunların sadece artık iktidar gücü ile çözülecek aşamaya gelmiş olmasıdır” dedi.

Özgür Toprak'ın açıklamalarından satır başları şöyle: 

“MHP’li kardeşlerimle ortak hareket edip, seçilecek kişiyi aday göstereceklerine inanıyorum. Aday olmam halinde seçimi yüzde 60”ın üstünde bir oran ile kazanacağım. Bu konuda iddialıyım.

DİKİLİ DE HİÇ KALP KIRMADIK
Ben 11 yıl önce ilçemizde 150 m2 bir dükkân da ticari yaşamıma başladım. Şu an dürüstlük ve iyi niyet içinde 4 bin m2’lik ticari bir alana ulaştık.Dikili küçük bir yer kötü bir insan olursunuz işinizi kötü yaparsınız herkes sizi bilir.
Biz 11 yıllık ticari yaşamımızda hiç kalp kırmadık,  kimse ile sürtüşmedik para için kimseyi icraya vermedik.  82 bin insanımızın elini sıktık, onlarla sadece ticari bir ilişki içinde değil samimi bir gönül bağı kurduk.  O yüzden ben Özgür Toprak olarak Dikili, Çandarlı, Deliktaş ve diğer kırsal mahallerde çalamayacağımız kapı yoktur. Ben insanların gönlüne girdiğime inanıyorum.

DİKİLİ OLARAK EKSİKLERİMİZ ÇOK FAZLA
Ben ve ailem burada yaşıyoruz. İlçemizin eksikleri çok fazla bunların başında arıtma alt yapı kanalizasyon, doğalgaz, otopark ve otogar geliyor. Biz bu sorunların iktidar gücü ile planlı programlı bir çalışma iyi ekip ve projeler ile çözüleceğine inanıyorum.
İlçemize bir üniversite lazım temelleri atılan hastanenin iyi kadrolar ile doldurulması lazım bunlar için adayım ayrıca özel bir projem de var;

İlçemiz de aslında 9 ay boyunca 120 bin kişi yaklaşık olarak yaşıyor. Ama bu hemşerilerimiz ki artık ben onları Dikilili olarak görüyorum. Onları ilk etapta 20 bin kişi Dikili nüfusuna kayıt ettireceğiz. Onlar artık misafirimiz değil hemşerimiz olacak. Resmen buralı olacaklar 2 yılda bu şekilde nüfusu 70 bine resmi olarak çıkarmayı hedefliyoruz. Bunun için bir altyapı çalışması hazırladık.  Dikili artık 47 binlik nüfusa göre değil de 70 binlik nüfusa göre devletin ilgili mahalli idareler birimlerinden kaynak olacak. Bu ne demek belediye artık arsa arazi satmayacak. Mevcut başkanımız bir önceki başkana satıyorsun diye yüklendi. Ama kendi bir öncekinin iki katı satış yaptı. Buna mecburdu. Çünkü aldığı pay ile kışın 100 bin yazın 300 bin nüfusa hizmet etmek zorunda. Ben, aday olursam sadece Cumhur İttifakı değil Dikili kazanacak yatırım ve hizmet gelecek. Ben açık ara seçimleri kazanacağıma inanıyorum Dikilili hemşerilerim bana güvenip desteklesinler”

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu