Orhan Koral: Baba olmak çok güzel

Bilkent Holding Koordinasyon Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Orhan Koral, MAG Babalar Günü özel dosyası için ...

Orhan Koral: Baba olmak çok güzel
15 Haziran 2020 - 23:04

Bilkent Holding Koordinasyon Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Orhan Koral, MAG Babalar Günü özel dosyası için baba olmanın hayatına kazandırdıklarını ve kızı ile aralarında kurdukları güçlü bağı anlattı.

Kendi babası ile yaşadıkları öğretici bir anıyı da okurlar ile paylaşan Koral, “Babam kızımla iletişiminde o kadar toleranslıydı ki bir gün dayanamayıp “Baba biz bunları yapsak bize kızardın.” dediğimde bana “Biz hata yaptık siz aynı hatayı yapmak zorunda değilsiniz” olmuştu” dedi.

Kızını ilk kucağına aldığında “Aman tanrım, kibrit çöpü kalınlığında parmakları var! Bu küçücük şey ne kadar harika” diyerek kızıyla tanıştığını belirten başarılı isim, baba kavramını tek bir cümle açıklamanın mümkün olmadığını söyledi.

###

MyBestFriends markasının kurucusu Ayşegül Afacan Köksal’ın kapak yıldızı olduğu MAG Haziran, Babalar Günü özel dosyasında yer alan Bülent Şakrak, Erhan Kızılmeşe, Haluk İder, İlker Karagöz, Kerem Gönlüm, Murat Tarman, Orhan Koral, Sinan Aydın Aygün, Şafak Çak röportajları, dopdolu içeriği ve yazarları ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom’da online olarak okurlarıyla buluşuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"