Oral-B'den çocuklara özel Disney temalı Vitality diş fırçaları…

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G markası Oral-B, çocuklar için satışa sunduğu 4 farklı Disney temalı Oral-B Vitality diş fırçalarıyla miniklerin dişlerini nazikçe temizlerken diş fırçalama alışkanlığını daha da keyifli hale getiriyor.

Oral-B'den çocuklara özel Disney temalı Vitality diş fırçaları…
06 Eylül 2021 - 19:39
Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G markası Oral-B, çocuklar için satışa sunduğu 4 farklı Disney temalı Oral-B Vitality diş fırçalarıyla miniklerin dişlerini nazikçe temizlerken diş fırçalama alışkanlığını daha da keyifli hale getiriyor. Sağlıklı alışkanlıklar geliştirmek üzere işe biraz sihir katan Oral- B, Disney Magic Timer Uygulamasıyla çocukların en sevdikleri Disney karakterlere yer veriyor ve on çocuktan dokuzu uygulama yardımı ile dişlerini daha uzun süre fırçalıyor!
 
Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G markası Oral-B’nin çocuklara için tasarladığı Vitality diş fırçası, miniklere özel hassas modu sayesinde dişleri nazikçe temizlerken yuvarlak fırça başlığı özelliğiyle de diş etleri üzerinde ekstra yumuşak kıl yapısıyla fark yaratıyor. Mickey Mouse, Frozen, Star Wars ve Cars gibi miniklerin ilgiyle takip ettiği Disney karakterler öne çıkarken sunulan yapışkanlar sayesinde çocuklar Oral-B Vitality diş fırçalarını kişiselleştirebiliyor. Oral-B Vitality diş fırçası, çocukların diş hekimlerinin tavsiye ettiği şekilde iki dakika boyunca fırçalamasını sağlayan dahili bir dakika ölçere sahip olması nedeniyle; hayat boyu sürecek iyi diş fırçalama alışkanlığı kazanmasına yardımcı oluyor. Şarj edilebilir pile sahip ürün, sekiz gün boyunca çalışabilmesini sağlıyor. Fırça, konumlanan yerlere kolayca uyum sağlayan şarj standı ile sunuluyor.
 
Oral-B'nin Disney Magic Timer Uygulaması ile Dişleri Daha Uzun Fırçalamanın Sırrını Keşfedin!
Oral-B'nin, çocuklarınızın dişlerini daha uzun fırçalamaları için sunduğu yöntem olan Disney Magic Timer Uygulamasında en sevdikleri Disney karakterleri yer alıyor ve on çocuktan dokuzu uygulama yardımı ile dişlerini daha uzun süre fırçalıyor. Oral-B Vitality ile Disney Magic Timer Uygulamasını akıllı cihazınıza indirerek karakterlerin harekete geçmesini sağlayabilirsiniz. Çocuklar Magic Timer Uygulamasıyla ne kadar sık dişlerini fırçalarsa o kadar fazla rozet ve ödül kazanabilirler, böylece sağlıklı ağız bakımı alışkanları teşvik edilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"