Oleg Cassini Dünya Kadınlar Günü'nü %30'a varan indirimle kutlayacak

Oleg Cassini, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en canlı koleksiyonuna uyguladığı özel bir indirimle kutluyor...

Oleg Cassini Dünya Kadınlar Günü'nü %30'a varan indirimle kutlayacak
03 Mart 2020 - 11:21

Yarım asrı aşkın süredir özel günlerinde kadınların en yakın arkadaşı olan Oleg Cassini, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en canlı koleksiyonuna uyguladığı özel bir indirimle kutluyor. Bahar yaklaşırken, tıpkı her kadın gibi birbirinden renkli ve farklı özelliklerde kalıp ve renklerde koleksiyon sunan marka; gelinlik, abiye ve aksesuarlarda 7-8-9 Mart tarihleri arasında tüm mağaza ve e-ticaret sitesinde %30’a varan indirim uygulayacak. Kadınların iyi hissetmesi için dünyanın dört yüze yakın noktasında var gücüyle çalışan marka; İçindeki güçlü duruşa sahip çıkan ve kendine güvenen tüm kadınların Kadınlar Günü’nü kutluyor.

Aşkınızı Modernize Edilmiş Danteller ve Tüller İçinde kutlayın

Tüm zamanların en çok sevilen dantel işlemelerine 2020 yılında da gelinliklerde sık sık rastlayacağız. A kesim gelinlik tercih etmek isteyen gelin adaylarının hayranlığını kazanacak bir tasarım. Derin V yakası, ince askıları ve balen gövde detayı ile korse etkisi yaratacak bir gelinlik. Dantelin zarif dokusu, uçuş uçuş tüllerin hafifliği baş döndüren romantik yaz akşamlarını anımsatıyor. Havalı ve şık bir görünüme sahip gelinlikler aynı zamanda sadeliği de birlikte getiriyor. İnci aksesuarlar ve işlemeli taçlar ile stilinizi tamamlayabilirsiniz.

Asil İnciler Yapraklar İle Buluştu…

Gelinliklerin vaz geçilmez aksesuarı gelin taçlarıdır. Taçlar gelinliğinizin modeli ve düğün konseptinize göre tercih edebileceğiniz birçok tasarımla karşımıza çıkıyor. Yapraklardan ilham alınarak tasarlanan gelin tacı şık bir görünüm elde etmenizi sağlarken aynı zamanda rahat kullanımı da gelin adaylarının beğenisine sunuluyor. Boncuk ve taşlarla bezenmiş taç doğadan aldığı ilhamla sizi de doğanın bir parçası haline getirir nitelikte. Stilinizi tamamlarken inci küpeler tercih edebilirisiniz.

Prenses Kesim ve Sıra Dışı Duruluk Bir Arada  

2020 yılında iddialı gelinlerin gözdesi korseli, transparan gövde tül detaylı tasarımına özenle dizilmiş ışıltılı boncuklar adeta sizi büyüleyici bir yolculuğa hazırlıyor. Kat kat dökülen prenses kesim tül etek tasarımı eğlenceli ve heyecanlı ruhunuza eşlik ediyor. Işıltılı mücevherler ve pembe tonlarında yapacağınız makyaj ile stilinizi tamamlarken romantik ve eğlenceli karakterinize sıra dışı bir yorum katabilirsiniz.

Yıldızlar Şahit Olsun Aşkınıza…

Gelinliğin tamamlayıcı en önemli aksesuarı olan duvak bu sefer sıra dışı ve hoş bir yorum ile karşımıza çıkıyor. Geleneksellikten uzaklaşan tasarım, kısa duvak seçmek isteyen gelin adaylarını beğenisine sunuluyor. Yıldız işlemeleri ile fark yaratan dizayn taze ve genç bir görünüm ile düğününüze eşlik ediyor.

Gecenin Derinliğinde Çarpıcı Güzellik

Kırmızı halı etkinliklerinde ya da özel günlerde tercih edebileceğiniz bu siyah abiye ile bakışları üzerinize çekeceksiniz. V yaka göğüs dekoltesi, incelikle işlenmiş payetler ile bütünleşti, derin sırt dekoltesinin kattığı seksepal göz alıcı bir şıklık yaratıyor. Uzun tül eteği ile romantizmin gücünü de kazanmış olan abiye baştan sona asil havayı yakalıyor. Kırmızı bir ruj ve gümüş renginde mücevherler ve ayakkabılarla birlikte tamamlayabileceğiniz kombin ile çarpıcı bir stil elde edebilirsiniz.

Kadifenin Sakinliği Bordonun İddiası İle Bütünleşti

2020 yılında da revaçta olan gösterişli kumaşlardan kadife. İddialı ve şıklığı bir arada yaşamak isteyen güçlü kadınların tercihi olacak kadife abiyeler. Derin göğüs ve sırt dekoltesi, asimetrik gelen fırfırlı etek dizaynı asi ve güçlü bir görünüme imkan sağlarken ister kırmızı halı da ister özel davetlerde tercih edebileceğiniz farklı bir parça. Kadifenin yanar döner dokusu ile birleşen bordonun kattığı seksepalin etkisini uzun süre akıllarda yaşatacağa benziyor. Nazik mücevherler ve gümüş renkte ayakkabılar ile stilinizi tamamlayabilirsiniz.

Taşlarla Süslenmiş Gelin Ayakkabısı

En özel gününde hem şık hem rahat olmak isteyen gelin adaylarının tercih edebileceği bir gelin ayakkabısı. Bilekten bağlamalı üzeri ışıltılı taşlar ve fırfırlar ile detaylandırılmış yüksek topuklu ayakkabı şıklığıyla 2020 sezonun favorileri arasında olacağının habercisi niteliğinde.

Prenses Asaletinde Gelin Tacı

Gelinliğin en önemli parçalarında bir olan gelin taçları prenses modellerden vaz geçmek istemeyen gelin adaylarına hitap ediyor. Kendisini prensesler gibi hisseden kadınlar için tasarlanmış model, gümüş renginde ve incelikle dizilmiş taşlar ile spiral bir dizaynda buluşuyor. Gelin adaylarının gözdesi olacak bu parça en özel gününüzde ruhunuzun ışıltısına ayna tutacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...