Öğrenciler için okula dönüş kampanyası MediaMarkt'ta

MediaMarkt, yeni öğrenim dönemine kısa bir süre kala okula dönüş kampanyalarını başlattı: Dizüstü bilgisayarlarda, akıllı telefonlarda, yazıcılarda, klavye ve Mouse setlerinde çeşitli fırsatlar...

Öğrenciler için okula dönüş kampanyası MediaMarkt'ta
27 Ağustos 2022 - 15:10

OKULA DÖNÜŞ KAMPANYASI

MediaMarkt, yeni öğrenim dönemine kısa bir süre kala okula dönüş kampanyalarını başlattı. 30 Ağustos Salı gününe dek kampanya ile öğrencilerin en önemli ihtiyaçlarından olan dizüstü bilgisayarlarda, akıllı telefonlarda, yazıcılarda, klavye ve Mouse setlerinde çeşitli fırsatlar sunulacak. Ayrıca sağlıklı öğünler için lezzetli alternatifler hazırlamaya yardımcı smoothie blenderlar da kampanyada bulunuyor.
 
İlkokullardan liselere ve üniversitelere kadar okulların açılış tarihlerinin yaklaşmasıyla hem öğrencileri hem de ebeveynleri “okul alışverişi” heyecanı sardı. Sektöründe gençlerin en çok güvendiği ve tercih ettiği marka olan MediaMarkt Türkiye, uzun bir yaz arasının ardından tatilden dönecek öğrenciler için “okula dönüş” kampanyalarını şimdiden başlattı. 
 
İlki 30 Ağustos Salı gününe kadar devam edecek kampanyada öğrencilere derslerinde veya ödevlerinde en çok yardımcı ürünlerden olan dizüstü bilgisayarlar, Mouse – klavye setleri, yazıcılar ve akıllı telefonlar bulunuyor. Buna ek hem pratik hem de sağlıklı öğünler hazırlamaya yardımcı olacak en kullanışlı ürünlerden smoothie blenderlar da kampanyadaki ürünler arasında yer alıyor.
 

MediaMarkt’ın kampanyası, önümüzdeki günlerde farklı ürünlerle de çeşitlenecekken ilk etapta ön plana çıkan ürünler ve fiyatlarıysa şöyle:

  • HP 230 kablosuz klavye Mouse kombo set 679 TL
  • Asus ASUS FX506HC-HN373W gaming dizüstü bilgisayar 17.499 TL
  • Grundig KB 4134 TDX 300W smoothie blender 499 TL
  • Canon Megatank çok fonksiyonlu yazıcı 2.499 TL
  • Samsung Galaxy S22 128 GB akıllı telefon 16.899 TL üstelik yanında Samsung Galaxy Watch 4 40 veya 44 mm 799 TL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...