Mustafa Özuslu Bergama Belediye Başkanlığına Talip Oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis 1. Başkanvekili Mustafa Özuslu, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Bergama Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. 

Mustafa Özuslu Bergama Belediye Başkanlığına Talip Oldu
05 Aralık 2023 - 22:00

Özuslu: Bergama’yı hep birlikte yeniden inşa edeceğiz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis 1. Başkanvekili Mustafa Özuslu, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Bergama Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. 

Adaylık dosyasını CHP Bergama İlçe Başkanı İsmail Durmaz'a teslim eden 65 yaşındaki deneyimli siyasetçi Özuslu'nun aday adaylığı başvurusuna partililer yoğun ilgi gösterdi.

Bergama Belediye Başkanlığı için yola çıkan Özuslu, aday adaylığı açıklamasını yoğun ilgi nedeniyle açık havada yapmak zorunda kaldı ve adaylık açıklaması adeta mitinge dönüştü. Burada kendisini desteklemek üzere toplanan kalabalığa hitap eden Mustafa Özuslu'nun konuşması sık sık alkışlar ve sloganlarla kesildi. 

Özuslu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

“Siyasette Cumhuriyet Halk Partisi’nde İlçe Başkanlığı, İl Başkan Yardımcılığı, yaptım. Büyükşehir Belediye meclisinde İzmir’in meclisinde 2019 yılından beri Başkan Vekilliği görevleri ile taçlandırmış, temiz, adaletli, halktan vatandaştan yana bir siyasi kariyere sahip olmuş. Büyük bir belediyecilik tecrübesi, Bilgili, Birikimli, İcraatçı, Samimi, Vicdan Sahibi, Adil, Sözünün Eri Bir kimlikle heybesini doldurmuş, Bergama’ya hizmet sevdası, heyecanı, şevkiyle döndüm.

Bergamalı evladınız, komşunuz, kardeşiniz, ağabeyiniz, yol arkadaşınız olarak döndüm.
Bergamalılar bilir. Analarımız doğan bebeklerin göbek bağını evlerinin bahçelerinin toprağına gömerler. Benim rahmetli anam da öyle yapmış. Göbek bağımı Bergama’ya gömmüş. Beni Bergama ile mühürlemiş.

Benim payıma düşen bundan gayrı Bergama’nın refahı ve mutluluğu için çalışmaktır.
Durmadan, bıkmadan, yorulmadan çalışmaktır. Bütün hayatım boyunca, doldurduğum heybelerdekileri tek tek çıkarıp; Daha müreffeh bir Bergama Herkesin işinin aşının olduğu Herkesin ekmeğinin büyüdüğü Çocuklarımızın daha iyi okullarda okuduğu, Huzurlu, Güvenli, Neşeli, Herkesin daha iyi yaşadığı, Herkesin yaşamak istediği, Yaşanacak şehir Bergama’yı hep birlikte yeniden inşa edeceğiz!

Bergama’yı, O eşsiz büyük elmasımızın üzerindeki tüm toprağı alıp, O mücevheri, yeniden bölgesinin lideri yapacağız.  Bunun için ihtiyacımız olan tek şey, Bergama’mızın kıymetini bilmek Heybetini bilmek. Gücünü bilmek,  İmkân ve kabiliyetlerini bilmektir.

Bergama’nın büyük tarihi bize yol gösterecek ve ışık tutacaktır.  Biz, Tüm Bergamalılar Bergama’yı seveceğiz. Bergama’yı çok çok seveceğiz. Bugün buradan Bergama’nın meydanından Bergama Belediye Başkanlığı Aday Adaylığımı açıklıyorum.

Bergama için ayrı gayrı olmadan, Çocuklar, Gençler, Kadınlar, Köylüler, Memurlar, Çiftçiler, Tüccarlar, Sanayiciler, Esnaflar, muhtarlar, bütün Bergamalılar el ele gönül gönüle vermek için, Ayrılıkları değil, birliktelikleri çoğaltmak için, Bergama’nın bugünü ve geleceğini daha güzel hale getirmeye çalışmak için Aday Adayıyım”

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...