Motosiklet dünyası Karşıyaka'da buluştu

Karşıyaka’da kapılarını açan “Vipmoto” mağazası İzmir’deki motosiklet tutkunlarının yeni buluşma noktası oldu.

Motosiklet dünyası Karşıyaka'da buluştu
29 Mart 2021 - 20:12

İzmir motosiklet dünyası Karşıyaka Alaybey’de düzenlenen mağaza açılışında buluştu. Karşıyaka’da kapılarını açan “Vipmoto” mağazası İzmir’deki motosiklet tutkunlarının yeni buluşma noktası oldu. Açılışa özel düzenlenen kokteylde misafirler DJ performansı eşliğinde eğlenceli anlar yaşadı. İzmir'i motosiklet kullanımında öncü ve örnek bir şehir yapmak üzere yola çıktıklarını belirten mağaza kurucusu Hüseyin Canpolat “Aslında motosikletin merkezi Ege Bölgesi’dir. Biz İzmir’de dört mevsimin yaşandığı, neredeyse 10 ay sürüş yapılabilen bir şehirde yaşıyoruz, tam da bu nedenle İzmirimiz gibi ‘örnek’ bir mağaza tasarladık” dedi.

Temel ilkelerinin insanların kaliteli hizmet alabildikleri, başlangıç seviyesinden üst seviyelere kadar aksesuar grubundaki tüm ihtiyaçlarını karşılayabildikleri bir mağaza olmak olduğunu belirten Canpolat “Aynı zamanda sektörün önde gelen motosiklet kuruluşlarının da mağazamızda bayiliklerini yapıyoruz. Amacımız kaliteli ürünlerin motosiklet kullanıcılarına kolay bir şekilde ulaştırılması, garanti ve servisle satılan ürünlerimizin her şekilde arkasında durabilmektir” diye konuştu.

“Motosiklet özgürlüğü”
Pandemi dönemiyle birlikte doğaya kaçışın engellenemez geri dönüşünün başladığını belirten Canpolat “Artık insanlar kendilerine daha fazla yaptırım yapıyor ve motosikletin verdiği özgürlüğü istiyor. Bu doğrultuda motosiklet kullanımı daha çok tercih edilir oldu” dedi. Canpolat, Türkiye’nin kısa sürede Avrupa ülkeleri gibi metropol şehirlere ulaşımın bisiklet ve motosikletlerle sağlandığı bir ülke olacağına inandığını söyledi.

Otopark sorunu çözülmeli
Türkiye'deki tüm yerel belediyelerden motosikletler için otopark sorununun giderilmesi çağrısında bulunan Canpolat “Motorsiklet otoparkları bir metrekare yer kaplamayan, boyayla çizilmiş masrafsız alanlardır. Öncü şehrimiz İzmir’de bu konuya hassasiyet gösterilip ve İzmir'in tüm Türkiye'ye bu konuda da örnek olacağına inanıyoruz” diye konuştu. Canpolat, motosiklet sürücülerinin ileri sürüş eğitimi almalarının hayati önem arz ettiğine dikkat çekerek “Bu eğitimlerde doğru bildiğiniz bir çok şeyin yanlış olduğunu göreceksiniz. İnsan hayatı çok değerli, motorsiklet doğru kullanıldığı takdirde kaza oranı çok az bir taşıt, gerekli eğitimi alıp ‘motorsiklet tehlikelidir’ algısını yıkmak gerekiyor” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"