Yasemin Sakallıoğlu "Yılın En İyi Komedyeni" Seçildi

Yasemin Sakallıoğlu, Hacettepe Üniversitesi öğrencileri tarafından ‘Yılın En İyi Komedyeni’ seçildi. Ödülünü almak için Ankara’ya giden ve öğrencilerle buluşan komedyen,

Yasemin Sakallıoğlu "Yılın En İyi Komedyeni" Seçildi
10 Mayıs 2024 - 12:30
Yasemin Sakallıoğlu, Hacettepe Üniversitesi öğrencileri tarafından ‘Yılın En İyi Komedyeni’ seçildi. Ödülünü almak için Ankara’ya giden ve öğrencilerle buluşan komedyen, “İyi ki seçilmişim. Özellikle erkek egemen olan bu sektörde bir kadın olarak var olabildiğim için gurur duyuyorum.” dedi.
 
Hacettepe Üniversitesi Kristal Geyik Ödülleri, 9 Mayıs 2024 Perşembe günü Tunçalp Özgen Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Ödül töreninde Yasemin Sakallıoğlu Yılın En İyi Komedyeni seçildi. Ünlü komedyen tören sahnesinde şakalarıyla tüm salonu güldürdü.

Ödül töreninde Hacettepe Üniversitesi öğrencileri tarafından sevgi seliyle karşılanan Yasemin Sakallıoğlu, “Mesleğime yaptığım yatırımı bugün burada sizin yüzlerinizde görebiliyorum. İyi ki seçilmişim. Özellikle erkek egemen olan bu sektörde bir kadın olarak var olabildiğim için gurur duyuyorum. En çok da bu kadar yenilikçi insanlara sahip olduğunuz için sizinle gurur duyuyorum” sözleriyle de tüm öğrencilere teşekkür etti.
Yasemin Sakallıoğlu ve Yılın En İyi Kadın Oyuncusu seçilen Evrim Alasya tören sonrasında birlikte selfie çektirirken objektiflere yansıdı. Ünlü komedyen ödül sevincini eşi Burak Yırtar ile paylaştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sosyal Medyada Had Bildirme Psikolojisi Tehlikeli Boyutlara Ulaşıyor
Sosyal Medyada Had Bildirme Psikolojisi Tehlikeli Boyutlara...
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Önemli Kararlar Alındı
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Önemli Kararlar Alındı