MHP'nin önemli isimleri Foça'ya geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Foça İlçe Teşkilatı, MHP’nin önemli isimlerini Foça halkıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

MHP'nin önemli isimleri Foça'ya geliyor
07 Mart 2022 - 13:08
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Foça İlçe Teşkilatı, MHP’nin önemli isimlerini Foça halkıyla buluşturmaya hazırlanıyor. “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” kapsamında Foça’ya gelecek olan MHP kurmayları, hafta sonunda gerçekleşecek toplantıda hem vatandaşların sorularını yanıtlayacak hem de son dönemde yaşanan gelişmeleri anlatacak.

MHP’nin "Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları" devam ediyor. 18 Şubat'ta İzmir'in Bayraklı ilçesinden başlayan ve ilçe ilçe devam eden toplantıların bu hafta sonundaki durağı Foça ilçesi olacak. MHP Genel Başkan Yardımcıları, İzmir Milletvekilleri ve MHP İzmir İl Yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleştirilecek olan “Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı” 13 Mart Pazar günü saat 16.00'da Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

İzmir’in ilçelerinde düzenlenen toplantıların MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla başladığını hatırlatan MHP Foça İlçe Başkanı Turan Çetinarslan, hafta sonu gerçekleştirilecek olan toplantının kapsam ve amacının parti üyeleriyle sınırlı olmadığını söyledi.  Katılımın herkese açık olduğunu belirten Çetinarslan; 13 Mart Pazar günü, Reha Midilli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Anlatma Aydınlatma Toplantısına tüm Foça halkını davet etti.

İzmir’de MHP İl Başkanı Veysel Şahin’in öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıların önemine değinen Turan Çetinarslan, Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantılarının devletin bekasına ve milletin bütünlüğüne dönük bir siyasi seferberlik çağrısı içerdiğini söyledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"