MHP'nin Foça adayı Taner Acar'dan seçim değerlendirmesi

MHP’nin 31 Mart Seçimlerini kaybeden Foça Belediye Başkan adayı Taner Acar açıklamalarda bulundu.

MHP'nin Foça adayı Taner Acar'dan seçim değerlendirmesi
01 Nisan 2024 - 11:05
MHP’nin 31 Mart Seçimlerini kaybeden Foça Belediye Başkan adayı Taner Acar açıklamalarda bulundu. Acar, sandığa giden tüm vatandaşlara teşekkür etti. Foça’da seçimi yüzde 49, 6 oy oranıyla CHP'nin adayı Saniye Bora Fıçı kazandı. Oyların yüzde 39,52'sini alarak seçimi kaybeden MHP’nin adayı Taner Acar seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

SEÇİMİN KAYBEDENİ FOÇA
Yılmadan, yorulmadan, küsmeden yola devam edeceklerini söyleyen Acar, 35 yıldır daha yaşanabilir bir Foça için mücadele ettiklerini söyledi. Türkiye genelinde yerel seçimlerin genel seçim havasına çevrildiğini ve Foça’nın da bu tablodan nasibini aldığını öne süren Acar, “Foça’da genel siyasetin dinamikleri üzerinden bir yerel seçim daha yaşadık. Biz, ısrarla önceliğimizin Foça olduğunu ve Foça’ya hizmet etmek için yola çıktığımızı söyledik. Fakat 35 yıldır Foça’da taş üstüne taş koyamayan ve Belediyeyi mali anlamda batıran taraf, günün sonunda seçimi kazanan taraf oldu. Foça’da bir yerel seçim daha, genel siyasetin sözde zaferiyle sonuçlanmış oldu. İlçemizde 35 yıldır ideoloji kazanıyor, ama Foça ve Foça halkı da düzenli olarak kaybetmeye devam ediyor” dedi.

“KAZANAN HEPSİNİ ALAMAZ!”
Foça’nın sahipsiz olmadığını ve Foça’ya sahip çıkmaya devam edeceklerini ifade eden Acar, “Foça’da seçimi kazanan yapı, Nihat Dirim’lerin Ali İlçan’ların dönemindeki gibi çok da masum bir yapı değildir. Foça üzerine yapılan hesapları biliyoruz. Kimlerin kimlerle beraber olduğunu da biliyoruz. Bunun içindir ki kazanan hepsini alır misali, hiç kimsenin ‘biz kazandık, ne istiyorsak onu yaparız’ diyebilme lüksü olamaz. Foça’nın aleyhinde olacak hiçbir şeye izin vermeyiz. Foça ile Yenifoça arasında yapılması planlanan konut projeleri üzerinden burada kurulmak istenen bir düzen var. Foça’nın tabiatını ve geleceğini tehdit eden o projelere asla geçit vermeyeceğiz” dedi.

FOÇA’YA SAHİP ÇIKMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR
Seçimin bittiğini ve halkın tercihini yaptığını sözlerine ekleyen Acar, “Sandıktan çıkan sonuca ve Foça halkının tercihine saygımız sonsuzdur. Halkımız bize bir kez daha muhalefet görevini vermiştir. Demokrasilerde muhalefet makamı, iktidar makamından çok daha değerli ve kutsaldır. Muhalefette olmanın sorumluluğu büyüktür. Üstlendiğimiz sorumluluğun bilincinde olarak, halkımız tarafından bize tevdi edilen muhalefet görevini en iyi şekilde yerine getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Foça halkının bize verdiği oyların hakkını vermek ve onların bize olan güvenlerini boşa çıkarmamak adına Foça’ya sahip çıkmak boynumuzun borcudur” dedi.

BU ŞARKI BURADA BİTMEZ!
Seçim sürecinde kendisine destek verenlere ve ekibine teşekkür eden Taner Acar, “Foça halkı, sadece sandığa gidip bize oy vermekle yetinmedi. Bize oy veren insanların neredeyse tamamı, seçimi kazanabilmemiz adına büyük bir mücadele verdi. Karşımızda, Foça’daki kurulu düzenin devam etmesi için çalışanlar, bizim tarafımızda ise Foça’nın geleceği için çalışanlar vardı. Bize oy veren her bir vatandaşımız, Taner Acar değil de sanki kendi aday olmuş gibi çalıştı. Seçimi kazanabilmemiz adına canla başla çalışanların o büyük mücadelesini gerçekten çok değerli buluyorum. Foça için verdiğimiz mücadele ve Foça’ya olan sevdamız hiçbir zaman bitmeyecektir. Bugünden itibaren ben ve partim, yarın seçim varmış gibi çalışmaya devam edeceğiz. Bu şarkı burada bitmez.” diye konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı