MHP İzmir İl Başkanı Şahin: "CHP Üniter Yapımızı Tehdit Ediyor"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı “Adım Adım 2023 Toplantılar”ına devam ediyor.

MHP İzmir İl Başkanı Şahin: "CHP Üniter Yapımızı Tehdit Ediyor"
12 Mart 2022 - 18:12
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı “Adım Adım 2023 Toplantılar”ına devam ediyor. Bu hafta sonu, “Aliağa, Kınık, Çiğli ve Foça’da” gerçekleştirilecek olan toplantılara Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu ve MYK Üyesi Seçkin Odabaşı katılacak.

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla İzmir’den başlatılarak 132 Merkezde sürdürülen “Adım Adım 2023, İlçe ilçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” İzmir’de dördüncü hafta da devam ediyor. Toplantılarla ilgili konuşan İl Başkanı Veysel Şahin, “Genel Başkanımızın talimatlarıyla gerçekleştirilen toplantılarımız, partililerimizin ve bizlere gönülden bağlı hemşehrilerimizin yoğun ilgisiyle sürüyor. Bu Cumartesi günü Aliağa İlçe Teşkilatımızın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek kahvaltılı toplantımız, akşam da Kınık İlçemizdeki toplantıyla devam edecek. Pazar günü ise Çiğli İlçe teşkilatımız tarafından tertip edilen kahvaltılı toplantıdan sonra akşam da Foça ilçemizdeki toplantıyı gerçekleştireceğiz. Dava arkadaşlarımızı bilgilendirmesi açısından son derece önemli olan bu toplantıların İzmir siyasetinde büyük katkı sağladığını, partimiz ve Cumhur İttifakı yönünde verimli olduğunu görüyoruz” açıklamasını yaptı.

"Masada CHP Gerçekleri Olacak"

Toplantıların ana temasının CHP ve sergilediği muhalefet anlayışı olduğunu da vurgulayan İl Başkanı Şahin, “Toplantılarımızda hemşehrilerimiz ve teşkilatlarımıza aktarılan en önemli konu elbette ki Atatürk’ten uzaklaşan, HDP ile yakın ilişkiler kuran ve dış mihraklarla fikir birliği yaparak Türkiye’nin geleceğini karartmaya çalışan CHP ve zihniyetidir. İzmirli hemşehrilerimize CHP’nin bu yönünü, aramıza ektiği nifak tohumlarını ve emperyalistlerle birlikte sahneye koyduğu politikaları anlatacağız. Toplantılarımızın asıl önemli noktası da işte burasıdır. Atatürk ilkelerini inkâr eden, üniter devlet yapımızı tehdit eden ve geleceğimizi küresel baronların tahakkümüne teslim etmeye çalışan işte bu CHP’dir” ifadelerini kullandı.

Divan Başkanı Yaşar Yıldırım

Toplantılarla ilgili açıklamalarını sürdüren İl Başkanı Şahin, “Genel Başkan Yardımcımız ve Ankara Milletvekilimiz Yaşar Yıldırım Beyefendiyi İzmir’de ağırlamak gerçekten bizler için çok anlamlı olacak. Bilgi ve tecrübesi bizlere hız verecek. Toplantı Divanımızın kıymetli üyeleri iki İzmir milletvekilimiz de zaten meselelerimizin ve çalışmalarımızın içinde bulunuyorlar. MYK Üyemiz Sayın Seçkin Odabaş da kıymetli çalışmalarıyla toplantımıza çok büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"