Merve Özbey Sevilen Şarkılarını İzmirliler İçin Seslendirdi.

İZMİR OPTİMUM’DA MUHTEŞEM KONSERLER MERVE ÖZBEY İLE SONA ERDİ...

Merve Özbey Sevilen Şarkılarını İzmirliler İçin Seslendirdi.
26 Ağustos 2019 - 13:30

“Bahçe Konserleri’nde” yaz boyunca pop müziğinin en sevilen seslerini ağırlayan İzmir Optimum, finali  pop müziğin yıldızı Merve Özbey  ile yaptı. Büyüleyici sesi ile sevenlerine müzik ziyafeti veren Merve Özbey’e binlerce hayranı eşlik etti.

Birbirinden renkli ve eğlenceli konserlerle ziyaretçilerine yazın coşkusunu yaşatan İzmir Optimum’da “ Bahçe Konserleri”  bu hafta ünlü pop sanatçısı Merve Özbey’in konseri ile son buldu. Bahçe konserleri kapsamında İzmir Optimum’da sahneye çıkan Merve Özbey, sevilen tüm şarkılarını İzmirliler için söyledi. 

Hit Şarkıları İzmirliler İçin Seslendirdi

İzmirlilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Merve Özbey dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirdi. Bir saat boyunca sahnede müzik şov yapan Merve Özbey sevenlerine keyifli anlar yaşattı. Konser sırasında bir hayranını kırmayarak sahneye davet eden genç yıldız sevilen şarkıları hayranı ile söyledi. 

Optimum’da Ünlüler Geçidi

“Bahçe konserleri’ne” konuk olan Nil İpek, Ufuk Beydemir, Can Bonomo, İrem Derici, Aleyna Tilki ve Merve Özbey; konserleri ile yazın coşkusunu Optimum’da yaşattı.

Adres: Akçay Cd. No:101, 35410 Gaziemir - İzmir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...