Memleket Partisi'nin kurmayları Bergama'da

MEMLEKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYI TUĞÇE SEMERCİOĞLU: “BÖLGEMİZ MARKALAŞMA İLE KALKINACAKTIR” 

Memleket Partisi'nin kurmayları Bergama'da
18 Nisan 2023 - 20:58

Memleket Partisi'nden Bergama Çıkarması 

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcıları & MYK Üyeleri Asuman Ali Güven, Mahir Bakan, Memleket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayları Tuğçe Semercioğlu, Gürsel Diktepe, Görkem Süren, İl Yöneticisi Anıl Yılmaz ve Memleket Partisi Bergama İlçe Teşkilatı, Bergama Ticaret odasını ziyaret etti. Ziyarete, Bergama Ticaret Odası Yönetimi ev sahipliği yaptı. 

İlk konuşmayı yapan Dikili’li Memleket Partisi 2. Bölge 3. Sıra adayı Tuğçe Semercioğlu kendini kısaca tanıttıktan sonra uluslararası şirketlerde stratejik marka danışmanlığı yaptığını belirterek “Benim uzmanlık alanım marka danışmanlığı. Bölgemizde aslında katma değeri yüksek olan birçok ürün yetişiyor.  Bu ürünler de örneğin kuru domates, çam fıstığı ve zeytinyağıdır. Eğer bu ürünlerde markalaşma sağlarsak bölge insanı ve iş insanlarına sağlayacağı katma değer çok daha fazla olacaktır” dedi. 
 
İlk konuşmayı yapan Dikili’nin yerlisi Memleket Partisi 2. Bölge 3. Sıra adayı Tuğçe Semercioğlu kendini kısaca tanıttıktan sonra uluslararası şirketlerde stratejik marka danışmanlığı yaptığını belirterek “Benim uzmanlık alanım marka danışmanlığı. Bölgemizde aslında katma değeri yüksek olan birçok ürün yetişiyor. Bu ürünler de örneğin kuru domates, çam fıstığı ve zeytinyağıdır. Eğer bu ürünlerde markalaşma sağlarsak bölge insanı ve iş insanlarına sağlayacağı katma değer çok daha fazla olacaktır” dedi. 
Semercioğlu, “Biz milletvekili seçilirsek Ankara’ya gidip beş sene sonra dönmeyeceğiz bölgemiz ile bağımızı kesmeyeceğiz. Kesemeyiz, çünkü burası bizlerin yaşadığı, büyüdüğü, karnını doyurduğu evidir. Bunun için odalara ve muhtarlara yoklama kağıtları asacağım. 3 ayda bir bölgemizi, muhtarlarımızı, odaları ziyaret ederek bu yoklama kağıdına ıslak imzamı atacağım” dedi. 

MYK Üyesi Asuman Ali Güven ise yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: “İttifak içinde seçime girmek seçmeni aldatmak onların iradesini şaşırtmaktır. Çünkü seçmen size oy veriyor. Millet ittifakında CHP’li olmayan 77 isme milletvekili adaylığı verildi ve bunların büyük kısmı da seçilebilecek sırada. Ancak sorun şu; bu partiler ile zaman gelir yolları ayırlırsa o zaman ne yapacaksanız? Mesela laiklik karşıtı bir yasa konusunda AKP ve Cumhur İttifakına bu partiler destek verirse anayasayı değiştirecek çoğunluğa sahip olduklarında ne yapacaksınız?’’ 

Güven “Ortak diye aldığınız Ahmet Davutoğlu’nun bu ülkede nasıl dışişleri bakanlığı ve başbakanlık yaptığını gördük ülkemizin yalnızlaşması, diplomatik olarak bölgeden izole edilmesi, Suriye iç savaşı hep Davutoğlu’nun hatalı politikalarından kaynaklanmıştır. Ayrıca Ali Babacan’da bu ülkede kamu mallarını yok pahasına sattıran bir ekonomi bakanlığı yapmıştır” dedi. AKP iktidarını da eleştirerek 2023 10 büyük ekonomi olacağız ve milli gelirimiz 25 bin dolar olacak diyenlerin ülkeyi getirdiği tablo ortadadır. Şu ana milli gelir kişi başı 8 bin dolar olup ekonomik büyüklükte de 24 sıradayız.  

Gerçekleşen ziyarette ilk söz alan BERTO Başkanı Lütfi Kolat; "Bölgemizin Ankara'da Milletvekili düzeyinde temsil edilmesi, bizlerin en çok önemsediği ve gündeme getirdiği konulardan biri. Tüm siyasi partilere eşit olarak yaklaşıyor ve Bakırçay Bölgesi'nin sorunlarını bilen, bu topraklara hakim kişilerin Milletvekili olmasını talep ediyoruz. Değerli ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz" diyerek seçim süreci için başarılar diledi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...