Melisa Aslı Pamuk, MAG mayıs sayısının kapak konuğu oldu

Türkiye’nin sevilen yüzlerinden, 2011 Miss Turkey birincisi başarılı oyuncu Melisa Aslı Pamuk, beIN CONNECT’te yayımlanan “Hayaller ve Hayatlar”daki başrolüyle izleyenleri kendisine hayran bıraktırmaya devam ediyor.

Melisa Aslı Pamuk, MAG mayıs sayısının kapak konuğu oldu
28 Nisan 2022 - 10:23
MELİSA ASLI PAMUK: "KENDİMİ NASIL İYİ HİSSEDİYORSAM ÖYLE GİYİNİP KUŞANIYORUM"

Türkiye’nin sevilen yüzlerinden, 2011 Miss Turkey birincisi beIN CONNECT’te yayımlanan “Hayaller ve Hayatlar”daki başrolüyle izleyenleri kendisine hayran bırakan güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk MAG Mayıs sayısının kapağı oldu.

 Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekerek birçok projede yer alan Melisa Aslı Pamuk; hayallerinden, canlandırmak istediği karakterlere, aşk hayatından, yaşam felsefesine dek tüm merak edilenleri MAG okurları için anlattı.

Hayat felsefesini “Negatif enerjiden uzak durmak. Bu negatifliği bir insan ya da ortamda hissettiğim anda o ortamdan uzaklaşıyorum, çünkü o enerjinin beni yıpratmasına izin vermek istemiyorum” diyerek tanımlayan başarılı oyuncu hayalleri ile ilgili ise şunları söyledi: “Birçok hayalim var ama gerçekleştirdikten sonra hep birlikte görelim istiyorum. Dövüşebilen, silah tutan, daha maskulen ve kahraman bir kadını canlandırmayı çok isterim.”
 
“Dijital platformda olmak televizyon seyircisinden bir tık daha uzak kalmak anlamına geliyor; ama oyuncu açısından da güzel. Daha paket bir program çekiyoruz” diyen Melisa Aslı Pamuk sözlerine şunları ekledi: “Başı ve sonu belli olan projeler çekiyoruz. Bu da bizde bir rahatlık sağlıyor. Ben televizyonu da dijitali de seviyorum. Dijitalde biraz daha rahat ve özgün projelerde yer alabilirken, televizyonda daha kısıtlı projelerde yer alabiliyoruz; bence en önemli fark bu.”



Mayıs 2022 sayısı ile 195. sayısına ulaşan MAG Dergi dopdolu içeriği, dekorasyon ve yazarları ile www.magdergi.com.tr, Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, TürkTelekom E-Dergi, Magzter, Dijitalbasın, İssuu, dMags ve https://www.magdergi.com online olarak okurlarıyla buluşuyor. Keyifli içeriğimizi ve gündeme dair gelişmeleri @magdergi Instagram hesabından takip edebilir, Trendyol ve N11.com siteleri üzerinden de MAG Mayıs sayısına ulaşabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"