Manisa'da cumhuriyet coşkusu yaşanacak

Türkiye, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99’uncu yılını kutlayacak olmanın heyecanını yaşarken, Manisa Büyükşehir Belediyesi de bu heyecanı katlayacak çalışmalara imza atacak...

Manisa'da cumhuriyet coşkusu yaşanacak
25 Ekim 2022 - 18:20

Cumhuriyet Coşkusu Fener Alayı ve Konserlerle Taçlanacak

Türkiye, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99’uncu yılını kutlayacak olmanın heyecanını yaşarken, Manisa Büyükşehir Belediyesi de bu heyecanı katlayacak çalışmalara imza atacak. Şehrin dört bir yanını bayraklarla donatacak olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumartesi günü resmi kutlama törenlerinin akabinde düzenleyeceği fener alayı ve konserlerle Cumhuriyet coşkusunu zirveye taşıyacak.

29 Ekim Cumartesi günü resmi kutlama programının sonrasında saat 20.30’da fener alayı düzenlenecek. Sultan Camii önünden başlayacak olan kortej, Cumhuriyet Meydanı’nda noktalanacak. Burada Türk müziğinin sevilen sesleri Ahmet Şafak ve Osman Öztunç sahne alacak. Coşku bununla bitmeyecek. 30 Ekim Pazar günü de, yine Cumhuriyet Meydanı’nda Türk Halk Müziği’nin güçlü ve sevilen ismi Mustafa Yıldızdoğan Manisalı hayranlarıyla buluşacak. Düzenlenecek olan kutlama programı ve etkinliklere tüm Manisalıları davet eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Cumhuriyet coşkumuzu hep birlikte yaşayalım” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetimizin 99. yılı etkinliklerine düzenleyeceği fener alayı ve konserlerle renk katacak. Etkinlik kapsamında 29 Ekim Cumartesi günü Ahmet Şafak ve Osman Öztunç, 30 Ekim Pazar günü de Mustafa Yıldızdoğan sahne alacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"