Little Caesars Tam Kapanmada Gece 02.00'ye Kadar Hizmetinizde

Nefis pizzalarıyla paylaşma duygusunu arttıran Little Caesars, tam kapanma döneminde lezzetlerini pizzaseverlere ulaştırmaya devam ediyor...

Little Caesars Tam Kapanmada Gece 02.00'ye Kadar Hizmetinizde
06 Mayıs 2021 - 01:55

Nefis pizzalarıyla paylaşma duygusunu arttıran Little Caesars, tam kapanma döneminde lezzetlerini pizzaseverlere ulaştırmaya devam ediyor. Sevilen pizza markası, pandemiye karşı uygulanan sokağa çıkma yasağında evlerinde kalan ailelere gece 02.00’ye kadar pizzalarını ulaştırıyor. Pizzaseverler, Sezar’ın pişirme esnasından paketlemeye kadar el değmeden hazırladığı lezzetlerine, ‘Sıfır Temas’ ile ulaşıyor.   

Türkiye’de nefis kenarın mucidi Little Caesars, pandemiye karşı uygulanan tam kapanma döneminde de pizzaseverleri yalnız bırakmıyor. Ev yapımı kadar doğal ve lezzetli pizzaların sahibi Sezar, kapanma döneminde gece 02.00’ye kadar ailelerin sofralarına konuk olmaya devam ediyor. 

Her zevke hitap eden pizzalarıyla paylaşma duygusunu artıran Little Caesars, pizzalarını 245°C’lik fırınlarda pişirip, el değmeden temassız olarak hazırlıyor ve ‘Sıfır Temas’ ile teslim ediyor. Little Caesars şubeleri paket servis ile pizzaseverlere ulaşıyor. 

Günlük taze hamuru, gerçek mozzarella peyniri, özel Sezar sosu ile hazırladığı ev yapımı kadar doğal pizzalarını pizzaseverlerin beğenisine sunan Sezar, ‘İftara Yetiş Kampanyası’ ile de iftar sofralarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kampanya kapsamında Sezar, 2 orta boy pizzayı 24,90+24,90 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. Ayrıca sımsıcak bir Ramazan klasiği Pide de Pizzalar ise peynirli, sucuk peynirli ve pastırmalı karışık çeşitleriyle 24,90 TL’den başlayan fiyatlarla ailelerin sofralarında yerini alıyor. 

Tam kapanmaya tam hazırız…

Tam kapanma dönemine her daim hazırlıklı olduklarını ifade eden Little Caesars Türkiye Pazarlama Direktörü Pelin Çiftçioğlu, geçen sene edinilen tecrübeler sayesinde pizzaseverlere lezzetlerini kolaylıkla ulaştırmaya devam ettiklerini belirtiyor. Çiftçioğlu, “Pandemi dönemi her ne kadar zorlu olursa olsun, herhangi bir problem yaşamadan ailelere ve kalplere ulaşmaya devam ediyoruz. Bütün şubelerimiz gece 02.00’ye kadar paket servis ile hizmet veriyor. Ayrıca ülkemiz insanının damak tadına uygun lezzetlerimiz ile de bu dönemde müşterilerimizin uzakta kalacağı lezzetleri onların sofralarına götürüyoruz. Sezar Et Döner’imiz ve Ramazan döneminde daha önce çıkardığımız Klasik Pide de Pizza’nın yanına eklediğimiz yeni Peynirli Pide de Pizza ve Sucuklu Pide de Pizza bu anlamda verebileceğim en iyi örnekler. Müşteri odaklı yaklaşımlarımız ve global bir marka olmamızın sağladığı güvenle bu dönemi başarıyla atlatarak satışlarımızı arttıracağımızı düşünüyoruz” dedi. 

Sezarla Kazan’dan 2 Dilim Pizza Kazanma Fırsatı!

Türkiye’de ilklerin mucidi olarak anılan Little Caesars, Sezarla Kazan programı ile de kazandırmaya devam ediyor. Little Caesars Sezarla Kazan programı ile pizzaseverler, her gün için bir kereye mahsus olmak üzere verilen 40 TL ve üzeri siparişlerine 1 dilim pizza kazanıyor. Pizza dilimi sayısı 4’e tamamlandığında da Little Caesars’ın orta boy klasik lezzetlerinden biri hediye ediliyor. 

Little Caesars Pizza’nın tüm lezzetleri ve kampanyaları hakkında ayrıntılı bilgi için www.littlecaesars.com.tr adresini ziyaret edebilir, 444 52 44 ve 0850 800 30 15 numaralı telefonlardan ve 0532 010 52 44 whatsapp sipariş hattından sipariş verilebilir. Ayrıca Little Caesars Türkiye mobil uygulamasını indirerek Little Caesars fırsatlarından haberdar olunabilir.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...