Little Caesars Pizza'dan Anneler Günü kampanyası

Little Caesars'tan 'Anneler Yorulmasın' Menüsü

Little Caesars Pizza'dan Anneler Günü kampanyası
10 Mayıs 2020 - 01:35

Kalplerdeki aile markası Little Caesars; dünyayı etkisi altına alan Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgınında evlerinde kalan ailelerin ve annelerin yanında.

Aldığı hijyen önlemleri ve başlattığı ‘Sıfır Temas’ uygulaması ile ürünlerini pişirme esnasından paketlemeye kadar el değmeden hazırlayan sevilen pizza markası, annesine lezzetli ve sağlıklı bir alternatif sunmak isteyen herkesin yardımına koşuyor.

Sezar, hazırladığı “Anneler Yorulmasın Menüsü” kampanyası ile küçük boy pizza siparişi veren her anneye kalpli orta boy pizzayı hediye ediyor. “Anneler Yorulmasın Menüsü” tüm Little Caesars şubelerinde, üstelik WhatsApp'tan sipariş uygulamasıyla…

Türkiye’de ilklerin mucidi Little Caesars, koronavirüs sebebiyle evlerinde kalma hassasiyeti gösteren ailelere Anneler Günü’nde lezzetli bir alternatif sunuyor. ‘Annelere Özel’ kampanyasını ‘Anneler Yorulmasın Menüsü” olarak her gün uygulayan Little Caesars, Anneler Günü’nde de annelerin yanında.

Çocukların uzaktan eğitim aldığı şu günlerde ailelere bir nebze olsun destek vermek ve annelerin omuzlarındaki yükü almak amacıyla hazırlanan ‘Anneler Yorulmasın Menüsü’ kampanyası ile Little Caesars, küçük boy pizza alan tüm annelere orta boy kalpli pizzayı hediye ediyor...

Şubelerinde başlattığı ‘Sıfır Temas’ ve DSÖ ölçütlerine uygun dezenfeksiyon uygulamaları kapsamında Little Caesars, pizzalarını 245°C’lik fırınlarda pişirip, el değmeden temassız olarak hazırlıyor ve teslim ediyor. Bu sayede Little Caesars, anneleri güvenli sipariş ile ev yapımı kadar doğal ve lezzetli pizzalar ile buluşturuyor.

Little Caesars Pizza’nın ‘Anneler Yorulmasın Menüsü’, tüm lezzetleri ve kampanyaları hakkında ayrıntılı bilgi için www.littlecaesars.com.tr adresini ziyaret edebilir, 444 52 44 ve 0(850) 800 30 15 numaralı telefonlardan ve 0(532) 010 52 44 WhatsApp sipariş hattından sipariş verebilirsiniz. Ayrıca Little Caesars Türkiye mobil uygulamasını indirerek Little Caesars fırsatlarından haberdar olabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...