Little Caesars'ın Denizli'deki İlk Şubesi Törenle Açıldı

Türkiye’de başta nefis kenar olmak üzere pizza sektöründeki pek çok yeniliğin öncüsü Little Caesars, büyüme hamlesini Denizli’de açtığı ilk şubesi ile sürdürüyor. Nefis pizzalarıyla paylaşma duygusunu artıran Little Caesars, bundan böyle lezzetlerini Denizlililere de ulaştıracak.

Little Caesars'ın Denizli'deki İlk Şubesi Törenle Açıldı
20 Eylül 2021 - 14:39
Little Caesars, büyüme hamlesine yeni şube açılışları ile devam ediyor. Türkiye’nin birçok noktasında pizzaseverlere ulaşan Little Caesars, enfes lezzetlerini yeni açtığı şubesi ile Denizlililerle de buluşturacak. 

Franchisee Oğuz Acar’ın sahibi olduğu Sezar’ın yeni şubesi; Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’ın katılımıyla 17 Eylül’de düzenlenen açılış etkinliği ile faaliyetlerine başladı.

Türkiye’de 1996’dan bu yana Çelebi Holding güvencesi altında faaliyet gösteren Little Caesars’ın yeni şubesi, Denizli’deki ilk Little Caesars şubesi olarak marka için ayrı bir önem taşıyor. Little Caesars Denizli Şubesi, Pamukkale Kınıklı Mahallesi’nde Denizlili pizzaseverlerle buluşuyor. 

Little Caesars Türkiye için Denizli’deki pizzaseverlerle daha fazla noktada buluşmanın hedefleri arasında olduğunu belirten Çelebi Holding Gıda A.Ş ve Little Caesars Türkiye Operasyon Direktörü İlker Yıldız, “Anadolu’nun incilerinden biri olan Denizli’de ilk şubemizi açıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin ekonomisinin dışa açılan en önemli kapılarından; tekstil, turizm ve mermer başta olmak üzere tüm ekonomik faaliyetlerde boy gösteren Denizli’nin sofralarında artık Little Caesars olarak biz de yerimizi alacağız. Açılışımız; Selçuklu’dan günümüzde kadar uzanan, milletimizin köklü geleneklerinden Ahilik’in günümüzde de canlı tutulması için gerçekleştirilen Ahilik Kültürü Haftası’nın son gününe denk geldiği için bizim için ayrıca bir önem de taşıyor. 25 yıl kurumsal yaşamda çalıştıktan sonra Denizli’deki franchisee’miz olarak Denizli Şubemizi açan Oğuz Acar’ı kutluyor ve kendisine başarılar diliyorum” dedi. 

 “Franchise şubelerimizle büyüyoruz…”
Little Caesars’ın sunduğu franchise fırsatlarına da değinen Yıldız, “Yeni şube odaklı büyümemizi franchise ağırlıklı sürdürüyoruz. 2020’yi yüzde 29’luk satış artışı ile hedeflerimizin üstünde bir büyüme ile kapadık. 5 milyon pizza satışına ulaştık. 2021’in ilk altı ayında ise yüzde 40’ın üzerinde, başarılı bir şekilde büyümemizi devam ettirdik. Little Caesars girişimciler için iş potansiyeliyle olduğu kadar, Türkiye yeme-içme kategorisinin çok üzerinde olan 53’lük NPS puanıyla da çok değerli bir yatırım olarak görülüyor” dedi. 
Konuşmasını sürdüren Yıldız, “2021 yılının sonuna kadar 15 yeni şube açmayı ve daha çok noktada pizzaseverlere ulaşmayı hedefliyoruz. Her şey dahil franchise açma yatırım maliyetimiz 850 bin TL + KDV’dir. Ayrıca franchisee’lerimiz yatırımlarını 36 ay içinde geri alıyorlar. Bu anlamda biz de kendi işinin sahibi olmak isteyen yatırımcıları bizimle görüşmeye davet ediyoruz” dedi. 


Little Caesars lezzetleri ve yatırım koşulları hakkında ayrıntılı bilgi için www.littlecaesars.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu