Lifetime TV Yeni Sezona Hazır

Dünya devi A+E’nin ünlü ve ödüllü kanalı “Lifetime TV”, Türkiye’de Nisan 2016’da başlayan yayın hayatına yeni sezonda tüm hızıyla devam ediyor. En zorlu ve iddialı dayanıklılık deneyini ekranlara getiren program “Alone” ve binlerce yıl önce uzaydan gelen akıllı varlıklar Dünya’yı ziyaret ettiler mi? sorusunun cevabını arayan “Ancient Aliens”, Türkiye’de ilk kez şifresiz olarak hafta içi her akşam Lifetime TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Lifetime TV Yeni Sezona Hazır
29 Ağustos 2018 - 10:13

Yayınlandığı ülkelerdeki en başarılı global yapımlar, diziler, filmler, bol ödüllü programların yerli formatlarını Türkiye’de ekrana getiren Lifetime TV, yeni sezonda birbirinden farklı içerikteki programlarıyla izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Bu programlardan ilki 13 Ağustos’ta yayınlanmaya başlayan “Alone” ve yine aynı tarihte ekrana gelmeye başlayan “Ancient Aliens”.

Alone: Vahşi doğada 10 kişinin hayatta kalma mücadelesi

Bugüne kadar denenmiş en zorlu ve iddialı dayanıklılık testine şahit olacağınız Alone, 10 kişinin 500.000 dolarlık büyük ödül için kıyasıya mücadelesini ekranlara getiriyor. Vancouver adasının farklı bölgelerine bırakılan yarışmacılar, tek başlarına aç, susuz, dondurucu yağmur ve soğukla boğuşup, sadece küçük bir sırt çantasına sığabilecekleri şeyleri yanlarına alarak vahşi doğanın içerisinde hayatta kalmaya çalışıyorlar. 10 yarışmacının tek bir görevi var: Bu zorlu şartlarda hayatta kalabilmek. Yarışmacılar önce kendi barınakları kuruyorlar, avlanıyorlar ve yırtıcı hayvanlara karşı mücadele ediyorlar.

Onlar bilinmeyene daldıkça ve tecrübelerini belgeledikçe, aşırı yalnızlık ve psikolojik sıkıntıyla karşı karşıya kalacaklar. Bu zorlu yolculukta kamera ekibi ve yapımcı olmayacak. 10 yarışmacının hayatta kalma mücadelesine tanık olacağınız ve soluksuz izleyeceğiniz insan iradesinin en büyük sınavı “Alone” birinci sezon bölümleriyle hafta içi her akşam 20.15'te Lifetime TV’de…

Ancient Aliens : Dünya dışı varlıklarla tanışmaya hazır mısınız?

13 Ağustos’ta ilk bölümüyle ekrana gelen “Ancient Aliens”, dinozorların çağından, antik Mısır'a, Şanlıurfa’daki Göbeklitepe’den günümüz ABD'sindeki batı çölünü kaplayan gökyüzüne, uzaylılarla ilgili Dünya üzerindeki en güvenilir delillerin 75 milyon yıllık tarihini inceliyor. Tuhaf yaratıkların antik mağara çizimleri, tanımlanamayan yaratıkların kalıntılarından yapılmış Mısır piramidindeki asfalt benzeri madde, ABD halkının yaşadığı tuhaf tanıklıklar; işte tüm bunlar ekrana gelecek garip hikayelerden sadece birkaçı. Dünya dışı varlıkların milyonlarca yıldır Dünya'yı ziyaret ettikleri tartışmalı teoriyi araştıran “Ancient Aliens” ikinci sezon bölümleriyle hafta içi her akşam 23.15'te Lifetime TV’de…

Lifetime TV Hakkında:

Dünya devi A+E’nin ünlü ve ödüllü kanalı Lifetimetv 26 Nisan 2016’da Türkiye’de yayına başladı. Tüm dünyada 124 bölgede, 150 milyondan fazla haneye, 11 dilde ücretli yayın yapan Lifetime tv dünyada ilk kez ülkemizde şifresiz/ücretsiz olarak tüm platformlarda yer alıyor. Türkiye’de 20 milyondan fazla haneye ulaşıyor.

Digiturk: 52 Kanal

D-Smart: 37. Kanal

Tivibu: 61 Kanal

Kablo TV: 48.Kanal

Turkcell TV+: 31. Kanal

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"