Kütahya Porselen Kadınlar Günü'ne Özel Tüm Ürünlerde %50 İndirim Sunuyor

Kütahya Porselen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak için tüm ürünlerde %50 indirim sunuyor. Hayatınızın en güzel yerinde olan kadınlar için özel bir hediye seçeneği arıyorsanız, 8-9-10 Mart tarihlerinde geçerli olacak bu özel indirimden yararlanabilirsiniz.

Kütahya Porselen Kadınlar Günü'ne Özel Tüm Ürünlerde %50 İndirim Sunuyor
07 Mart 2024 - 22:32

Kütahya Porselen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak için tüm ürünlerde %50 indirim sunuyor. Hayatınızın en güzel yerinde olan kadınlar için özel bir hediye seçeneği arıyorsanız, 8-9-10 Mart tarihlerinde geçerli olacak bu özel indirimden yararlanabilirsiniz.

 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Kütahya Porselen'in şık ürünleri ile hayatınızın en güzel yerindeki kadınlara sevginizi ve saygınızı göstermeye ne dersiniz? Kadınlar Günü'ne özel 8-10 Mart tarihleri arasında geçerli olacak tüm ürünlerde %50 indirim fırsatı, online alışverişlerde ve Kütahya Porselen mağazalarında sizi bekliyor.

Zarif ve Güçlü Kadınlara Özel Hediyeler
Kütahya Porselen'in sevgi temasıyla tasarladığı Pretty serisi, zamanın ötesindeki zarafetiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Seri içerisinde mug bardaktan, kâseye ve düz tabaklara işlevsel ürünler yer alıyor.  Pretty, şık ve zamansız bir yemek deneyimi yaşamak isteyenler için ideal seçim.

Origaminin özgün ve etkileyici çizgilerinden esinlenerek şekillendirilen Adora Kahve Takımı ise farklı ve dikkat çekici ürünler arayanlar için mükemmel bir seçenek sunuyor. Bone Luz'un altın detayları ve eşsiz tasarımı ise sofralara modern bir dokunuş ve çekicilik katıyor.

Güçlü Bakışlar, Güçlü Anlamlar…
Kütahya Porselen, bilge kadınlara adadığı Sophia Femina Koleksiyonu’nda etkileyici bakışları zarif tasarımlarla buluşturuyor. Kimi zaman evrenin sırrını, kimi zaman geçmişin öğretilerini ve kimi zaman da geleceğin hayalini fısıldayan Sophia Femina Çay takımı, zarif, anlamlı ve göz alıcı bir hediye olarak Kütahya Porselen mağazalarında ve kutahyaporselen.com adresinde sizi bekliyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...