Kemal Ayriç: Demokrat Parti ülkemize ve kentimize önemli hizmetler yaptı

Demokrat Parti Bergama Belediye Başkan Adayı Kemal Ayriç, Bakırçay gazetesine açıklamalarda bulundu.

Kemal Ayriç: Demokrat Parti ülkemize ve kentimize önemli hizmetler yaptı
04 Mart 2024 - 22:35
Demokrat Parti Bergama Belediye Başkan Adayı Kemal Ayriç, “Siyasette hep Demokrat Parti’de oldum. Önce Adalet Partisi, daha sonra Doğru Yol Partisi ve Demokrat Parti’de oldum. Demokrat Parti, ülkemizde 75 yıllık köklü bir parti. Bergama’da ve ülkemizde birbirinden önemli hizmetler Demokrat Parti ve Adalet Partisi eliyle gerçekleştirildi” dedi.

Kemal Ayriç’in açıklamalarından satır başları şöyle:

“1965 yılında Bitlis’te doğdum. 1970 yılında ailem ile Bergama’ya geldik. Burada ilkokulu bitirdim. 12 yıl baba mesleğim olan Atatürk Mahallesinde kahvehane işlettim. Uzun süre zeytin, pamuk ve tütün tarlalarında tarım işçiliği yaptım. Daha sonra inşaat ustalığına başladım ve inşaatlar yaptım. 2007 yılında evlatlarıma bir iş kurmak için iş makinesi aldım. 2007 yılında Koza Altın’da iş makinem ile 3 yıl çalıştım. Daha sonra piyasada çalışmaya başladım. 

Siyasette hep Demokrat Parti’de oldum. Önce Adalet Partisi, daha sonra Doğru Yol Partisi ve Demokrat Parti’de oldum. Demokrat Parti, ülkemizde 75 yıllık köklü bir parti. Bergama’da ve ülkemizde birbirinden önemli hizmetler Demokrat Parti ve Adalet Partisi eliyle gerçekleştirildi.

Bergama için iyi projelerimiz var. En önemlisi de gençlerimiz ve çocuklarımızı sosyal medya alışkanlığından vazgeçirecek projelere yer vermek. Bunun için okullarımız ve muhtarlarımız ile birlikte çalışacağız. Halkımızın takdiri ile seçilirsem eski belediye başkanlarımız ve muhtarlarımız ile birlikte ilçemizi ve belediyemizi yöneteceğim.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"