Kahve Dünyası'nın en yeni mağazası İzmir Alsancak'ta açıldı

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, İzmir’deki yeni mağazasını Alsancak’ta açtı.

Kahve Dünyası'nın en yeni mağazası İzmir Alsancak'ta açıldı
02 Nisan 2021 - 19:51

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, İzmir’deki yeni mağazasını Alsancak’ta açtı. Kahve Dünyası’nın İzmir’deki 5. mağazası olan Kahve Dünyası Alsancak, çeşit çeşit kahvelerden taptaze hazırlanan sandviçlere, ev yapımı tarzında hazırlanan pastalardan enfes çikolatalara birbirinden özel lezzetleriyle İzmirlileri bekliyor.



“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, İzmir’deki 5. mağazasının kapılarını 26 Mart’ta şehrin en hareketli noktalarından biri olan Alsancak’ta açtı. Tıpkı tüm Kahve Dünyası mağazalarında olduğu gibi hijyen ve sosyal mesafe kurallarının titizlikle uygulandığı Kahve Dünyası Alsancak, güne mis gibi kokan tereyağlı sıcak bir kruvasan ve taptaze bir kahveyle başlamak, sevdikleriyle Türk Kahvesi eşliğinde keyifli bir sohbet etmek, ev yapımı lezzetindeki pasta ve tatlıların tadını doya doya çıkarmak isteyenleri bekliyor.

Kahve Dünyası Alsancak mağazasını ziyaret edenler americano’dan latteye, yöresel filtre kahvelerden soğuk spesiyallere uzanan birbirinden özel lezzetlerin tadını çıkarıyor. Kahve Dünyası kahveleri, ilk günkü tazeliği ve aroması ile Brezilya, Kolombiya, Guatemala, Kosta Rika, Kenya, El Salvador, Antigua ve Etiyopya gibi dünyanın farklı coğrafyalarında yetişen değerli kahve çekirdeklerinden hazırlanıyor.

Kahve Dünyası’nın en sevilen ve tercih edilen lezzetlerinden Türk Kahvesi, su, çikolata eşliğinde servis ediliyor. Kahve Dünyası bu keyfi evinde de sürdürmek isteyen misafirleri için Türk Kahvesini taze çekilip paketlenmiş olarak da sunuyor. Birbirinden lezzetli ev yapımı tadında pastalar ve taptaze sandviçlerin yanı sıra endüstriyel üretimden uzak, el yapımı tarzında hazırlanan dondurmaları da Kahve Dünyası misafirlerinin en sevdiği lezzetler arasında yer alıyor. Kahve Dünyası atıştırmalıklarından vazgeçemeyenler ise içi çıtır çıtır bisküvi, dışı çikolatalı Bonte, yoğun Antep fıstıklı ve fıstık ezmeli Gofrik, meyve ve çikolatanın buluştuğu Frutibon’un tadını çıkarıyor. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...