"Doğu", BluTV ve Vodafone TV ortaklığında izleyiciyle buluştu

Keyifli dizi içeriklerine bir yenisini daha ekleyen Vodafone TV, merakla beklenen “Doğu”yu BluTV ile eş zamanlı olarak yayınlamaya başladı.

"Doğu", BluTV ve Vodafone TV ortaklığında izleyiciyle buluştu
02 Nisan 2021 - 19:45
Keyifli dizi içeriklerine bir yenisini daha ekleyen Vodafone TV, merakla beklenen “Doğu”yu BluTV ile eşzamanlı olarak yayınlamaya başladı. Vodafone TV kullanıcıları, Doğu Demirkol’un hem yönetmen koltuğunda oturduğu, hem de başrolünde yer aldığı özel yapımı, mobil internet kotalarından yemeden izleyebiliyor.  

 – Vodafone’un dijital TV servisi Vodafone TV, dizisever müşterileri için bol kahkahalı ve eğlenceli bir içerik sunuyor. Vodafone TV, merakla beklenen “Doğu”yu BluTV ile eşzamanlı olarak yayınlamaya başladı. İlk 3 bölümü yayına giren dizide, üniversitede istemediği bir bölümde yıllarca dirsek çürütürken hayatının hangi yöne gideceğinden habersiz olan Doğu’nun hayallerinin peşinden gitme yolculuğu anlatılıyor. Tüm Vodafone TV kullanıcıları, “Doğu”yu mobil internet kotalarından yemeden izleyebiliyor.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Otluoğlu, şunları söyledi: “Vodafone TV servisimizle Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerimize kaliteli TV ve video içeriğini kesintisiz olarak ve uygun fiyatla sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, dizisever müşterilerimiz için de portföyümüze yeni içerikler katıyoruz. Son olarak, BluTV işbirliğiyle yayınlamaya başladığımız ‘Doğu’yu takipçilerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlk 3 bölümü yayına giren diziyi, kullanıcılarımız mobil internet kotalarından yemeden izleyebiliyor. Vodafone TV’yi Türkiye’nin en çok izlenen TV platformlarından biri haline getiren müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Vodafone olarak, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran ürün ve servislerle her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

Hayalinin peşinden gidiyor
“Doğu”, asıl hayali komedyen olmak olsa da toplumun ve ailesinin dayattığı fikirler doğrultusunda kendisini bilgisayar mühendisliği bölümünde bulan Doğu’nun trajikomik hayatından kesitler sunuyor. Etrafındaki insanların ona dair hiçbir umudu olmamasına rağmen Doğu komedyenlik konusunda kendisini kanıtlama mücadelesinden vazgeçmiyor. 

BKM Mutfak imzası
Doğu Demirkol’un Murat Özsoy ile birlikte kaleme aldığı “Doğu”nun yönetmen koltuğunda ve başrolünde de Demirkol yer alıyor. BKM Mutfak imzalı dizide, Doğu Demirkol’un yanı sıra Ege Kökenli, Banu Fotocan, Kubilay Tunçer, Yağmur Gülveren, Evliya Aykan ve Afra Karagöz rol alıyor. 

Binlerce seç-izle içerik
Vodafone TV, kullanıcılarına, 24 saate kadar geri alma özelliği ile 90’ı aşkın TV kanalını ve çoğunluğu film, dizi, belgesel ve çizgi filmden oluşan 6 binin üzerinde seç-izle içeriği akıllı telefonlarından, tabletlerinden, web’den ve akıllı televizyonlar üzerinden izleme imkânı sunuyor. Google Play, Apple App Store, Android TV, LG Content Store, Samsung Smart Hub ve Apple TV online mağazalarından da erişilebilen Vodafone TV uygulaması, bugüne kadar 6 milyondan fazla indirildi. Vodafone TV’nin aylık aktif kullanıcı sayısı ise 1,2 milyona ulaştı.

En çok izlenen platformlar arasında
Vodafone TV, bağımsız mobil uygulama analizi kuruluşu App Annie’nin Türkiye pazarını incelediği 2020 araştırmasında, izlenme süresi en çok artan Android uygulamaları arasında 4’üncü sırada yer aldı. Vodafone TV aynı zamanda listede ilk 5’e giren tek yerli uygulama oldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de halk ekmek fiyatında indirim! 7 TL'den 5 TL'ye düştü
İzmir'de halk ekmek fiyatında indirim! 7 TL'den 5 TL'ye düştü
"Kadın Gözüyle Hayattan Kareler"de 2024 yılının kazananları belli oldu
“Kadın Gözüyle Hayattan Kareler”de 2024 yılının...