İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar sel bölgesinde

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, yağışlardan etkilenen bölgelerde vatandaşları ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti.

İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar sel bölgesinde
02 Şubat 2021 - 18:42
AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, yağışlardan etkilenen bölgelerde vatandaşları ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti. İzmir’de birkaç günden beri devam eden ve dün gece saatlerinden itibaren etkisini arttıran şiddetli yağış, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. İzmir’de Pazartesi günü akşam saatlerinde başlayan ve kenti etkisi altına alan şiddetli yağışlardan ötürü, hayat durma noktasına geldi. Aşırı yağıştan zarar gören bölgelerde incelemelerde bulunan AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, sel ve taşkınlardan etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yaşar Kırkpınar, “İzmir’de birkaç günden beri devam eden ve etkisini arttıran yağışlardan etkilenen tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Valiliğimizin koordinesinde tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız teyakkuz halindeler. Selden dolayı hayatını kaybeden 2 vatandaşımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. Devletimiz her zaman yanımızda...” ifadelerini kullandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu