Ispartalılar Gecesi'nde türkü ziyafeti

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında Ispartalılar Gecesi düzenlendi.

Ispartalılar Gecesi'nde türkü ziyafeti
11 Nisan 2022 - 11:33

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında Ispartalılar Gecesi düzenlendi. Gecede sahne alan Ispartalı sanatçı Musa Taş, Türk Halk Müziği’nin sevilen parçalarıyla türkü ziyafeti sundu. 

Karaalioğlu Parkı’nda düzenlenen Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinliklerinde 9. Gün geride kalırken, Antalyalılar her akşam farklı bir hemşehri derneği tarafından düzenlenen konser ve etkinlikle buluşuyor. Hemşehri geceleri kapsamında bu kez Ispartalılar Gecesi düzenlendi.


MUSA TAŞ SAHNE ALDI

İftar sonrası Antalyalıların buluşma noktası haline gelen Karaalioğlu Parkı'nda Antalya Ispartalılar Derneği'nin düzenlediği programda türkü dolu bir gece yaşadı. Ispartalı sanatçı Musa Taş, Türk Halk Müziği’nin en güzel türkülerini Karaalioğlu parkını dolduran vatandaşlarla seslendirdi. Konseri izleyenler arasında bulunan TRT Sanatçısı Bircan Arslan da “Çökertme, Ormancı ve Çile Bülbülüm” isimli eserlerle geceye renk kattı.


BAŞKAN BÖCEK ADINA TEŞEKKÜR ÇİÇEĞİ

Türkülerle dolu geçen konserin sonunda Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Önder Bilgin ile Kent Tarihi ve Estetiği Dairesi Başkanı İsmail Oskay tarafından sanatçı Musa Taş ve Bircan Arslan’a, Antalya Ispartalılar Derneği Başkanı Deniz Akgün’e çiçek takdim edildi. Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü nedeniyle sahneye davet edilen bayan polis memuruna emniyet mensupları adına çiçek verildi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"