İsfanbul'da Edis Coşkusu

Ünlü sanatçı Edis, en sevilen şarkıları ve muhteşem sahne şovlarıyla İsfanbul’un Açık Hava Sahnesi’nde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı...

İsfanbul'da Edis Coşkusu
20 Eylül 2018 - 13:02

Yeni imaja çığlık çığlığa evet!

Sevilen şarkıları ile kısa sürede milyonların kalbinde taht kuran Türk pop müziğin başarılı ismi Edis, İsfanbul’un Açıkhava sahnesinde hayranlarıyla bir araya geldi.

Yeni imajı hakkında; ‘Benim yeni imajım hakkında ne düşünüyorsunuz? Beğendiniz mi?’ diye soran Edis’e çığlık çığlığa evet yanıtı veren seyirciler gecenin dozunu iyice ateşlediler...

Yaklaşık 2 saat süren konserinde ‘’Olmamış mı’’, ‘’Benim Ol’’, ‘’Çok Çok’’, ‘’Dudak’’, ‘’Yalan’’ gibi hit olmuş parçalarını hayranları için söyledi. Hem kendi parçalarını hem de herkesçe sevilen şarkıları, geniş bir repertuvarda dinleyicilere sunan ünlü şarkıcı, sesiyle olduğu kadar danslarıyla da İsfanbul’lu ziyaretçilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Türkiye’nin en eğlenceli, yeni etkinlik ve konser alanı İsfanbul’da Açıkhava Konserleri tüm hızıyla devam ediyor!

Hayata geçirdiği yeni yatırımlar kapsamında ve İstanbul ile bütünleşme amacıyla Vialand markasını yenileyerek yoluna yeni isimile devam eden, Türkiye’nin ve Avrupa’nın gözde eğlence ve alışveriş merkezi İsfanbul’da Açıkhava Konserleri bu yaza damgasını vuruyor.

İsfanbul Tema Park’ın içerisinde yeni açılan, Türkiye’nin en büyük açık hava led ekranına sahip 10 bin kişilik etkinlik ve konser alanında birbirinden ünlü isimler Eylül ayı boyunca unutulmaz gecelere imza atacak.

İsfanbulAçıkhava Konserleri Takvimi:

20 Eylül Berkay

22 Eylül Manga

29 Eylül Mehmet Erdem

30 Eylül Derya Uluğ

Kapı açılış saati 18:30 olan konserler, saat 20:00’de başlayacak. Konser biletleri www.isfanbul.com üzerinden ve İsfanbul Tema Park gişelerinden satın alınabiliyor. İsfanbul Tema Park’ın yıllık üyelik kartı “Yes Club”ı alanlar ise hem Tema Park’ta sınırsızca eğleniyor hem de İsfanbul Açıkhava Konserleri’ne ücretsiz giriş yapabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"