İlk görüşte aşka inandıran şıklık "Lugano"

Birbirinden farklı tasarımları yıllardır evlere taşıyan Kelebek Mobilya, modern yapısı ve estetik anlayışını birleştirdiği modüler köşe takımı Lugano ile yeni evli çiftlerin ve evini yenileyenlerin gözdesi olmaya aday…

İlk görüşte aşka inandıran şıklık "Lugano"
19 Eylül 2022 - 13:53
Birbirinden farklı tasarımları yıllardır evlere taşıyan Kelebek Mobilya, modern yapısı ve estetik anlayışını birleştirdiği modüler köşe takımı Lugano ile yeni evli çiftlerin ve evini yenileyenlerin gözdesi olmaya aday…

Zamansız tasarımların öncü markası Kelebek Mobilya, fonksiyonelliği ve şıklığı harmanlayarak Lugano Modüler Köşe Takımı’nı tasarladı. Modern yapısı, zarif çizgileri ile estetik bir görünüm sunan Lugano Modüler Köşe Koltuk, sınırsız dekorasyon seçeneği ile kişinin kendi zevki ve tarzına göre köşesini oluşturabilme imkanı sunuyor.

Geniş oturumlu tasarımı ile evdeki rahatlığı maksimum seviyeye çıkaran Lugano, bağımsız deri kumandalık, kablosuz ve USB şarj girişli ara modül, puf ve aydınlatma gibi hayatı kolaylaştıran detaylarıyla da dikkat çekiyor. Lugano köşe takımı, modüllerinde kullanılan çektirme dikiş detayları ile spor ve lüks tarzı bir arada yansıtıyor.

İhtiyacınız olan her şey Lugano’da
Tasarım ve fonksiyonelliğin yanı sıra konforda da iddialı olan Lugano Modüler Köşe Takımı, soft sünger ve pocket yay ile ekstra rahatlık vadediyor. Ceviz ve siyah ayak renkleri kişisel zevklerinize göre alternatif sunarken, ayakların yüksek olması ise temizliği kolaylaştırıyor.

Takımdaki Josephine koltuk, puf ve USB’li ara modüllerinin oturum kısmında çektirme dikiş uygulaması mevcutken, USB’li ara modülde ise depolama alanı da kullanılıyor. Ara modül üzerinde ayrıca koleksiyona özgü tasarlanan bağımsız aydınlatma şık bir ambiyans için düşünülen detaylardan. Koleksiyona özel olarak üretilen deri kumandalık ise bağımsız olarak farklı ürünlerde de kullanılabiliyor. Böylece hangi köşede oturmak isterseniz, konforu da yanınızda taşıyabiliyorsunuz.

Bir koltuktan çok daha fazlasını vadeden Lugano, özellikle yeni evli çiftler ve evinde konfor arayanlar için ideal bir seçim. Beklentilerinizi en yüksek seviyede karşılayacak olan Lugano Modüler Köşe Takımı ile yeni salonunuzu ön plana çıkarmak istiyorsanız size en yakın Kelebek Mobilya mağazalarına gelebilir veya www kelebek com tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...