Huawei Watch Serileri özel kampanyalarla Huawei Online Mağaza'da

HUAWEI’nin her bir ürün ailesi ödüllere layık gösterilmiş, şık ve geniş kullanım alanı sunan HUAWEI Watch Serisi akıllı saatleri, önemli bir kampanya dönemine girdi.

Huawei Watch Serileri özel kampanyalarla Huawei Online Mağaza'da
21 Temmuz 2023 - 14:53

HUAWEI’nin her bir ürün ailesi ödüllere layık gösterilmiş, şık ve geniş kullanım alanı sunan HUAWEI Watch Serisi akıllı saatleri, önemli bir kampanya dönemine girdi.

HUAWEI WATCH akıllı saat serileri dayanıklı yüzeyi, yüzlerce farklı saat kadranı ve değiştirilebilir kayışları sayesinde, en zorlu koşullarda ve en şık ortamlarda kullanılabiliyor.
 
Yüzlerce spor ve aktiviteyi destekleyen ister dağa tırmanırken ister takım elbise ile takılabilen, 24 saat kesintisiz sağlık takibi yapabilen ve her birinde on binlerce kişiselleştirme opsiyonları bulunan HUAWEI Watch akıllı saatleri, bir çok farklı zevk ve kullanıma hitap eden versiyonları ile büyük kitlelere hitap ediyor.
 

HUAWEI Watch 4 Serisi

HUAWEI WATCH 4 ve WATCH 4 Pro, amiral gemisi bir akıllı saatin ne olabileceğinin sınırlarını zorluyor. Yeni seri, en gelişmiş sağlık yönetimi özellikleri paketi ile birinci sınıf fütüristik estetik tasarıma sahip. Bu akıllı saat ile kullanıcılar sağlıklarını şık bir şekilde yönetebilir ve kendilerine özenli bir şekilde bakma konusunda daha proaktif olabilirler.
 
HUAWEI WATCH 4 Serisi’nde standart olarak bulunan TruSeen 5.0+ kalp atış hızı izleme özelliğine sahip tıbbi sınıf EKG ve 8 kanallı optik kalp atış hızı sensörü, aritmi, kalp ritmi ve nabız düzeni gibi kalp sağlığı göstergelerinin doğru bir şekilde izlenmesini sağlıyor. Bu gelişmiş teknoloji, çeşitli sonuçların hassas EKG analizini sağlayarak kullanıcıları düzensiz kalp atışı ve arteriyel sertlik gibi kalple ilgili önemli risklere karşı uyarıyor.
 
Watch 4 Pro, 17.999 TL Kahverengi ve 20.999 TL Titanyum versiyonları ile satışa sunuluyor.  Beraber alımlarda FreeBuds 5 3.999 TL yerine 2.699 TL FreeBuds 5i 1.999 TL yerine 1.499 TL fiyatlarına sunuluyor. Ayrıca kampanya dahilinde 500 TL de sepet indirimi var.
 

HUAWEI Watch Ultimate

HUAWEI WATCH Ultimate, ana akım akıllı saatlerde benzeri görülmemiş bir başarı olan ses özellikleriyle donatılırken 100 metre dalış seviyesinde suya dayanıklılık özelliklerini destekleyerek akıllı saat endüstrisinin suya dayanıklılık performansı standardını yeniden tanımlıyor. Suya dayanıklı 16 yapıya sahip patentli tasarımı, HUAWEI WATCH Ultimate'ın aşırı derin deniz basıncına dayanmasını sağlıyor. Saat, ISO 22810 suya dayanıklılık standardı ve EN13319 dalış ekipmanı standardı testlerinden başarıyla geçti ve 24 saat boyunca 110 metre derinliğe daldırılabilir. 
 
HUAWEI WATCH Ultimate, Huawei’nin en profesyonel ve kapsamlı sağlık yönetimi paketini kullanıcılara sunuyor. Kullanıcıları sağlıklarıyla ilgilenmeleri için güçlendiren bu paket, gelişmiş CE MDR sertifikalı EKG analizi, düzensiz kalp atış hızı bildirimi, damar sertliği riski için doğru tarama, tüm gün SpO2 izleme, tüm gece uyku takibi ve stres izleme özelliklerini içeriyor.
 
Watch Ultimate Siyah versiyonu 15.999 TL, Mavi versiyonu 18.999 TL fiyatla satışa sunulurken, Siyah ile birlikte ek titanyum kayış 3999 TL yerine 2499 TL (1500 TL indirimle) tüketicilerle buluşuyor. Beraber alımlarda FreeBuds 5 3.999 TL yerine 2.699 TL FreeBuds 5i 1.999 TL yerine 1.499 TL fiyatlarına sunuluyor. Ayrıca kampanya dahilinde 500 TL de sepet indirimi var. Kampanya dahilinde 700 TL kupon indirimi de saat severleri bekliyor.
 

HUAWEI Watch D

HUAWEI WATCH D, bilek tipi EKG ve ilk kez gerçek zamanlı her yerde tansiyon izlemeyi mümkün kılarak, sağlık izlemenin rahatlığını tüketicilerin bileklerine getiriyor. HUAWEI WATCH D, tüketiciler için günlük sağlık izleme ve günlük takip arkadaşı olarak yeni bir seçenek. 
 
HUAWEI WATCH D sadece bir kan basıncı sensörü veya kalp atış hızı izleme cihazı değil. Sağlık ölçümünün yanı sıra, bilimsel uyku izleme, tüm gün SpO2 izleme, cilt sıcaklığı algılama veya stres izleme gibi bir akıllı saatin tüm özelliklerini destekleyen ve 70'ten fazla egzersiz modu ile donatılmış tam işlevli bir akıllı saat.
 
HUAWEI Watch D 8.999 TL fiyatla satışa sunulurken, 699 TL değerindeki Akıllı tartı 3 hediye ediliyor. Beraber alımlarda FreeBuds 5 3.999 TL yerine 2.699 TL FreeBuds 5i 1.999 TL yerine 1.499 TL fiyatlarına sunuluyor. Ayrıca kampanya dahilinde 500 TL de sepet indirimi var. Kampanya dahilinde 800 TL kupon indirimi de var.
 
HUAWEI Watch Buds
Her iki akıllı cihazın özelliklerini ve işlevlerini bir araya getirerek TWS kulaklıkları ve akıllı saatleri şık bir giyilebilir cihazda birleştiren HUAWEI WATCH Buds, günlük kullanım sırasında TWS kulaklıkların unutulması veya kaybedilmesi sorununu çözüyor ve kullanışlı ve hafif bir akıllı deneyim sunuyor. HUAWEI akıllı giyilebilir cihazların getirdiği olanakların bir başka derinlemesine keşfi olan bu ürün, kullanıcılara yeni bir akıllı deneyim çağı sunuyor.
 
HUAWEI WATCH Buds, cihazın Android veya iOS işletim sistemine sahip her akıllı telefonla kolayca senkronize edilebiliyor. Aynı şey, tüm işletim sistemleri için mevcut olan ve hem akıllı saati hem de kulaklıkları en son özelleştirilebilir ayrıntıya kadar tam olarak kontrol etmeyi sağlayan HUAWEI Sağlık Uygulaması için de geçerli.
 
Watch Buds’ın 9.999 TL fiyatına dahil olarak, 699 TL değerindeki Akıllı Tartı 3 hediye ediliyor. Beraber alımlarda FreeBuds 5 3.999 TL yerine 2.699 TL FreeBuds 5i 1.999 TL yerine 1.499 TL fiyatlarına sunuluyor. Ayrıca kampanya dahilinde 500 TL de sepet indirimi var.
 
HUAWEI Watch GT3 Pro
HUAWEI WATCH GT 3 Pro, Huawei giyilebilir cihazlarda ilk kez EKG analizini sunan saat. TruSeen 5.0+ veri izleme teknolojisiyle, doğru kalp sağlığı ölçümünün yanı sıra kan oksijen oranını izlemeyi kolaylaştırıyor.
 
Gerçekten kullanıcıya özel bir egzersiz deneyimi için 100'den fazla egzersiz moduna ek olarak tamamen yeni dalış ve golf modu ile spor izleme yeteneklerini bir sonraki seviyeye taşıyor. Akıllı bir koşu planı için daha doğru coğrafi konum verileri ve Çift Bantlı Beş Sistemli GNSS konumlandırma, tüm yeteneklerdeki koşucular için ekstra kolaylık sağlıyor.
 
Watch GT 3 Pro Titanyum versiyonu 9.499 TL’den satışa sunulurken, yanında 1.099 TL değerinde FreeBuds SE hediye ediliyor. Beraber alımlarda FreeBuds 5 3.999 TL yerine 2.699 TL FreeBuds 5i 1.999 TL yerine 1.499 TL fiyatlarına sunuluyor. Ayrıca kampanya dahilinde 800 TL de sepet indirimi var. Beraber alımda GT 3 Pro Seramik versiyonu ise 9.499 TL yerine 7.499 TL fiyatına düşüyor.
 
Çok daha fazlası için aşağıdaki linkten detaylı bilgi alabilirsiniz:
https://consumer.huawei.com/tr/offer/kampanyalar/akilli-saat-teklifler/

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu