Hepsiburada "Premium Günler"i başlattı

Hepsiburada’nın Premium’a özel avantajlarını sunduğu ‘Premium Günler’ kampanyası 27-28-29 Eylül günlerinde gerçekleşecek...

Hepsiburada "Premium Günler"i başlattı
28 Eylül 2022 - 16:59

Hepsiburada, üyelik bazlı sadakat programı Hepsiburada Premium’a özel ‘Premium Günler’ kampanyasını başlattı. Premium üyeliğinin ilk aya özel 1 TL’ye sunulduğu Premium Günler kapsamında Hepsiburada marka yüzü Cem Yılmaz da ‘Premium Saatler’ canlı yayını gerçekleştirecek.

Hepsiburada’nın Premium’a özel avantajlarını sunduğu ‘Premium Günler’ kampanyası 27-28-29 Eylül günlerinde gerçekleşecek. Kampanya boyunca tüm Hepsiburada müşterileri, ilk aya özel sadece 1 TL’ye ayrıcalıklı avantajlar ve hizmetlerle dolu ‘Premium’ üyeliğinin yanı sıra, Apple 13 Mini, Samsung Galaxy M23 ve Oppo A16 akıllı telefonlardan Apple Watch Serie 7 ve Haylou Solar akıllı saatlere, Lenovo V14 Ge2 bilgisayarlardan Yui M40 Maxifry kızartma makinelerine, bulaşık makinesi tabletleri, kağıt peçeteler gibi ev ihtiyaçlarına kadar seçilmiş ürünlere son derece uygun fiyatlarla sahip olma fırsatını yakalayacaklar.
 

Cem Yılmaz’la ‘Premium’ sohbetin konukları Nilperi Şahinkaya ve Uraz Kaygılaroğlu

Hepsiburada’nın reklam yüzü Cem Yılmaz, Premium Günler kapsamında keyifli bir canlı yayında takipçileriyle buluşacak. “Cem Yılmaz ile Premium Saatler” 29 Eylül günü saat 21:00’de, Cem Yılmaz ve Hepsiburada Instagram kanalında canlı yayında gerçekleşecek. Nilperi Şahinkaya ve Uraz Kaygılaroğlu’nun konuk olacağı yayında üçlü online alışveriş ve Hepsiburada Premium ayrıcalıkları üzerine sohbet edecekler.
 

Hepsiburada Premium’un avantajları bitmiyor

Hepsiburada Premium üyeleri %3 Hepsipapel kazancı, 25 TL üzeri ücretsiz kargo, hediye BluTV üyeliği gibi birçok avantajdan yararlanabiliyor. Bunun yanı sıra mobilya siparişlerinde ücretsiz montaj, lastik siparişlerindeyse ücretsiz kurulum Premium üyelerini bekliyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri Hariç 473 Milyon TL"
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri...