Gelin Damat Dergisi Ödülleri, 2018 Evlilik Sektörünün Enlerini Belirleyecek
GELİN DAMAT DERGİSİ ÖDÜLLERİ, 2018 EVLİLİK SEKTÖRÜNÜN ENLERİNİ BELİRLEYECEK

Özge Ulusoy ve Burak Törün sunuculuğunda, 12 Aralık Çarşamba günü Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleşecek Gelin Damat Dergisi Ödül Gecesi'ne , sektör, sanat, siyaset ve magazin dünyasından davetliler katılacak.
Düğün mekanı, gelinlik, organizasyon gibi birçok kategoride belirlenmiş ödüller, sahiplerini bu gecede bulacak. Merak konusu, " Yılın GelinDamat Ödülü " acaba hangi tanınmış çifte verilecek? Dikkat çeken diğer bir husus da ödüllerin pırlantalar ile süslenerek hazırlanmış olması.
Gelin Damat Dergisi İmtiyaz sahibi ve etkinlik organizatörü Ferat Muğurtay yaptığı açıklamada, "Ödül gecemizle, evlilik sektöründe faaliyet gösteren firmaları, başarılarından dolayı onurlandırırken, gelin damat adaylarının hazırlıklarına da yön veriyor olacağız. Ödüller sadece firmalara verilmeyecek. Sene içinde evlenen bir tanınmış çiftimize Yılın GelinDamat Ödülü'nü vereceğiz. İki farklı kategoride ödül alacak adaylarımız arasında sosyal destek amaçlı bazı vakıfların bulunduğunu belirtmek isterim." dedi.
- Yaşar Üniversitesi'nden deprem paneli: Güçlendirmede ve denetim şart
- AK Partili Baran'dan Cemil Tugay'a "Züğürt Ağa" Benzetmesi
- TESK'den hükümete çağrı: Çırakların Staj Süresi Emekliliğe Sayılmalı
- Foça'nın Dedeleri
- Gençlerin önceliği ne para ne kariyer ne de şöhret
- Seçim sürecinde medyadaki hareketlilik ve çok sesliliğin önemi
- Dünya'da ucuz para devri kapanıyor mu?
- 'Amerika temiz enerji teknolojisi sanayisini yaratmak istiyor'
- Hanzade Doğan: Deprem bölgesini kadınları güçlendirerek ayağa kaldıracağız
- Güler Sabancı TÜSİAD Etkinliğinde İş Dünyasına Seslendi
YORUMLAR