Gaziantep'te Kenan Doğulu rüzgarı

Uluslararası GastroAntep Festivali kapsamında, memleketi Gaziantep’te sahneye çıkan Kenan Doğulu, yeni saç stiliyle büyük beğeni topladı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan sanatçıyı, yaklaşık 30 bin kişi izledi. Doğulu, konser öncesi akrabalarıyla görüşerek özlediği Gaziantep lezzetlerinin tadına bakmayı da ihmal etmedi.

Gaziantep'te Kenan Doğulu rüzgarı
22 Eylül 2018 - 12:21

90’lı yılların başından bu yana şarkılarıyla her zaman göz önünde olmayı başaran Kenan Doğulu, modayı da yakından takip ettiğini her fırsatta gösteriyor. Geçtiğimiz gece, Gaziantep’te düzenlenen Uluslararası Gastronomi Festivali’nin ana sahnesinde hayranlarının karşısına çıkan sanatçı, yeni saç stiliyle büyük beğeni topladı. 44 yaşındaki sanatçı, görüntüsünün yanı sıra 2 saatlik sahne performansıyla da gençlere taş çıkardı.

Memleketinin yemeklerini özlemiş

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Geliştirme Vakfı (GAGEV)’in davetiyle memleketine gelen ve GastroAntep Festivali’ne katılan Kenan Doğulu’yu yaklaşık 30 bin kişi izledi. Doğulu, kardeşi Ozan Doğulu ile birlikte geldiği Gaziantep’te konser öncesi akrabalarıyla görüşerek özlediği Gaziantep lezzetlerinin tadına bakmayı da ihmal etmedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...