Galen Life Villaları start aldı

Bergama'da yeşil ve doğaya önem vererek farklı bir yaşam alanı oluşturmayı hedefleyen Galen Life Villaları inşaat çalışmaları, inşaatı yapan Özgür Akademinin sahibi eğitimci Özgür Kahriman ve Menderes Avağ tarafından inşaat şantiyesinde verilen bir yemek ile başladı.

Galen Life Villaları start aldı
31 Ağustos 2023 - 22:48
Bergama'da yeşil ve doğaya önem vererek farklı bir yaşam alanı oluşturmayı hedefleyen Galen Life Villaları için inşaat çalışmaları, inşaatı yapan Özgür Akademinin sahibi eğitimci Özgür Kahriman ve Menderes Avağ tarafından inşaat şantiyesinde verilen bir yemek ile başladı.

Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Ulus ve bazı okul müdürü ve milli eğitim yetkililerinin ve inşaat çalışanlarının katıldığı yemek sonrası inşaat çalışmalarına hız verilmiş oldu.

Gazetemize Galen Life Villaları hakkında açıklama yapan inşaatın müteahhidi Menderes Avağ şunları söyledi: “25 yıldır inşaat sektörünün içindeyim. Bergama'da 13 yıldır inşaat yapıyorum. Daha önce Aliağa, Karşıyaka ve Bornova dada inşaatlarım oldu. Galen Life Villaları ilk etapta 16 ikiz villadan oluşuyor. Zemin 60m2’ye oturuyor üst katları da 75 m2 toplamda 140 m2’yi buluyor. Biz burada özellikle havuz koymadık her villanın kendine özel bahçesi olacak. Ayrı otoparkı bulunacak hedefimiz sağlam ve kaliteli konutlarda doğa ile uyum içinde yeşile önem vererek insanlarımızın konforunu en yükseğe taşımak. Ayrıca daha sonra 16 villamız daha yapılarak toplamda 32 villamızı satışa sunacağız.


Bakırçay Bölge Gazetesi

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı