Forum Bornova'da Ziynet Sali rüzgârı esti

FORUM BORNOVA’DA ZİYNET SALİ RÜZGARI ESTİ

Forum Bornova'da Ziynet Sali rüzgârı esti
28 Ağustos 2019 - 18:45

Forum Bornova’nın geleneksel hale getirdiği ‘Akustiği Güzel Konserler’ bu kez Ziynet Sali’yi ağırladı. Forum Bornova’nın ziyaretçileri için ücretsiz olarak düzenlenen ve katılımın çok yoğun olduğu konserde, pop müziğin ünlü isimlerinden Ziynet Sali, şarkılarıyla sevenlerini coşturdu. Sali sahnede, son dönemde gündemde olan kadına şiddet konusundaki hassasiyetini de belirtti.

FORUM Bornova, geçtiğimiz cumartesi misafirleri için düzenlediği ‘Akustiği Güzel Konserler’de Türk pop müziği sanatçısı Ziynet Sali’yi konuk etti. İlk defa bir AVM’de konser veren, güzel sesi ve sahne performansıyla ziyaretçilere tam bir müzik ziyafeti sunanZiynet Sali, tüm katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. Sali, konser sonunda çocuk hayranlarını sahneye alarak onlarla selfie çekmeyi de ihmal etmedi. Sanatçı, son dönemde gündemde olan kadına şiddet konusundaki hassasiyetini de dile getirdi.

Forum Bornova’nın yaz akşamlarına keyif katan geleneksel canlı müzik etkinlikleri, her salı, perşembe ve cuma günleri AVM ziyaretçileri ile buluşuyor. Konserler kapsamında pek çok sevilen grup ve sanatçı Forum Bornova’da sahne alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...