Flora Expo Antalya 3. Kez Kapılarını Açtı!

3. Uluslararası Süs Bitkileri, Peyzaj, Bahçecilik ve Üretim Teknolojileri Fuarı Flora Expo Antalya, Akdeniz’in incisi Antalya atmosferinde 25-28 Ekim 2023 tarihleri arasında Anfaş Antalya Fuar Merkezi’nde yurt içi ve yurt dışından binlerce ziyaretçiyle buluşacak.

Flora Expo Antalya 3. Kez Kapılarını Açtı!
25 Ekim 2023 - 23:06

Süs bitkileri ve peyzaj dünyası, Anfaş Antalya Fuar Merkezi’nde Uluslararası Flora Expo Antalya’da bir araya geldi.

HYF Fuarcılık tarafından 3.’sü düzenlenen organizasyonda; İç ve Dış Mekân Süs Bitkileri, Tropik Bitkiler, Mevsimlik Süs Bitkileri, Doğal Rulo Çim, Peyzaj Uygulama ve Ekipmanları, Üretim Materyalleri, Dikey Bahçecilik ve Doğal Taşlara kadar yüzlerce ürün sergileniyor.

3. Uluslararası Süs Bitkileri, Peyzaj, Bahçecilik ve Üretim Teknolojileri Fuarı Flora Expo Antalya, Akdeniz’in incisi Antalya atmosferinde 25-28 Ekim 2023 tarihleri arasında Anfaş Antalya Fuar Merkezi’nde yurt içi ve yurt dışından binlerce ziyaretçiyle buluşacak.

Flora Expo Antalya Fuarı’nın açılışında konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yerel yönetimlerin de bu sektörün bir parçası olduğunu söyledi. Antalya’nın Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi dünyanın en güzel yeri olduğu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, medeniyet tarihi boyunca insanların bu toprakların veriminden bereketinden farklı bir şekilde istifade etme gayreti içinde olduklarını söyledi.


"Yerel yönetimlerde sektörün bir parçasıdır"

Şehrin bu güzelliğinin, bereketinin ve değerinin potansiyel bir güce dönüştürmenin öncelikleri arasında yer aldığına değinen Başkan Tütüncü, “Sektöre destek vermek, çiçek sektörüne, süs bitkileri sektörüne ve bununla dünyaya temaruz etmiş bir şehir haline gelmek hiç şüphesiz ki Antalya’nın ekonomik hedeflerinden birisi olmalıdır. Fuarcılık konusunda zaten Antalya’nın pozitif bir değeri var. Bu pozitif değerleri bir araya getirerek, fuarcılığı bambaşka bir noktaya taşımalıyız. Böylece istihdama ve şehrimiz ekonomisine de farklı bir katkı, farklı bir heyecan ortaya koyabiliriz. Yerel yönetimlerde sektörün bir parçasıdır. Çünkü peyzaj, park, bahçe, botanik bahçeler gibi birçok yeşil projenin altında şehirde aslında belediyelerin imzası var. Belediyelerin, belediyecilerin, yerel yöneticilerin bu fuarlara bu sektördeki gelişmelere bu açıdan da kayıtsız kalmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu şehrimizin güzelleşmesine de yeşillenmesine de daha güzel yeşil projelerle buluşmasına da katkı verecektir. İnşallah önümüzdeki yıllarda da bu fuar daha da zenginleşerek yoluna ve yolculuğuna devam eder“ dedi.


“Yeşil Ticaret’in Liderleri Akdeniz’in İncisi Antalya’da Bir Araya Geliyor”

Anfaş Antalya Fuar Merkezi’nde başlayan fuarla ile ilgili açıklamalarda bulunan HYF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yüksel; “Yerli üreticilerimiz, dört gün boyunca, özellikle Ortadoğu ve Körfez Ülkeleri’nden gelen çok sayıda alıcıyla bir araya gelecek. Stratejik konumu ve yeşil ticaretinin gücüyle Antalya, Süs Bitkileri ve Peyzaj Sektörü’nde önemli bir buluşma noktasıdır” dedi. 

Flora Expo Antalya’da, belediyeler, oteller, alışveriş merkezleri, inşaat firmaları, şehir planlamacıları ve peyzaj mimarları gibi süs bitkileri ve peyzaj ile doğrudan ilgisi bulunan ziyaretçi grupları, ihtiyaç duydukları çözümleri bir arada görebilecek.
28 Ekim Cumartesi akşamına kadar ziyarete açık olan fuar hakkında detaylı bilgi için www.floraexpoantalya.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu