Fahri Sümer'in "Rüzgarın Götürdüğü Yer" sergisi sanata ilgi duyan gençlerle buluşuyor

İzmir’de yaşayan üreten Usta sanatçı Fahri Sümer’in “Rüzgarın Götürdüğü Yer” sergisi sanata ilgi duyan gençlerle buluşuyor.

Fahri Sümer'in "Rüzgarın Götürdüğü Yer" sergisi sanata ilgi duyan gençlerle buluşuyor
10 Haziran 2022 - 22:04

FAHRİ SÜMER’İN RÜZGARIN GÖTÜRDÜĞÜ YER” SERGİ TURU BONVİVANT’TA

İzmir’de yaşayan üreten Usta sanatçı Fahri Sümer’in “Rüzgarın Götürdüğü Yer” sergisi sanata ilgi duyan gençlerle buluşuyor. Sümer’in sanatsal yaklaşımına farklı bir bakıştan yaklaşmayı amaçlayan sergi turu&workshop Küratör Gencer Uçar eşliğinde gerçekleşecek.

Restorasyon çalışmaları tamamlanarak Alsancak’ın sosyal hayatına kazandırılan “BonVivant”, hayatın her anından keyif alan, iyi ve kaliteli yaşamayı seven misafirlerini sanat, sergi, söyleşi, seminer, müzik, tarih, film ile buluşturmaya devam ediyor. BonVivant’ın kurucusu, girişimci Perihan İnci’nin, eski İzmir kültürü ve cumbalı ev hayranlığından hayat bulan, 2. Kordon’da yer alan BonVivant, 4 yıl süren restorasyon çalışmaları sonunda Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Özel Tesis Belgesi’ni almaya hak kazanarak kaliteli ve iyi yaşamın yeni adresi olmayı başardı. İzmir’in kalbi Alsancak’ta 100 yılı aşkın bir geçmişe sahip komşu iki Rum evinin restore edilmesiyle hayat bulan BonVivant, ilham veren buluşmalara ve birbirinden keyifli anlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

BonVivant’ta ‘Sanat & Hayat’ günleri kapsamında bu kez sanata ilgi duyan genç nesil ve öğrenciler için ‘Küratör Gencer Uçar” eşliğinde 16 Haziran Perşembe günü 11.00-12.30 saatleri arasında “Sergi Turu&Workshop” gerçekleştirilecek. Uçar, sanat tutkunu gençler ve öğrencilere sergiyi interaktif bir şekilde anlatacak. Sanatçı Fahri Sümer’in birçok şehri, insanı, doğayı ve Anadolu yaşamını izlerken çeşitli duygu ve imgeler arasında yarattığı eserlerinden oluşan ‘Rüzgarın Götürdüğü Yer’ sergisi 31 Temmuz tarihine kadar BonVivant’ta ziyarete açık olacak. Pazar günleri hariç her gün saat 10:00-19:00 arası ziyaret edebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...