Evlilik hazırlığı yapan çiftlerin yüzlerini güldürecek kampanya

Yaşam alanlarına yaptığı dokunuşlarla mutluluğu evlere taşıyan Tepe Home, evlilik alışverişini keyfe çeviren çiftlerin değişmez adresi olmaya devam ediyor...

Evlilik hazırlığı yapan çiftlerin yüzlerini güldürecek kampanya
14 Mart 2020 - 14:22

Yaşam alanlarına yaptığı dokunuşlarla mutluluğu evlere taşıyan Tepe Home, evlilik alışverişini keyfe çeviren çiftlerin değişmez adresi olmaya devam ediyor.

Her zevke ve konsepte uygun zengin ürün yelpazesiyle, yaşam alanlarına mutluluk taşıyan Tepe Home, yeni ev kuracak veya evini değiştireceklere özel sunduğu konseptlerle mekanlara renkli dokunuşlar katıyor. Estetiğin ön planda olduğu hem konsept hem de stil bütünlüğü sunan ürünler, evini yenileyecek olanlar için birbirinden şık ve özgün mobilya seçeneği oluşturuyor. Evlilik hazırlığı yapan çiftlerin yüzlerini güldürecek kampanyaya da imza atan Tepe Home, seçtiğiniz 3 takıma özel yapmış olduğu %10 ekstra indirim ile bahar sevinci yaşatıyor. Oturma odası, yemek odası, yatak odası, genç odası takımlarından en az üçünün birlikte alınmasıyla uygulanan kampanya, Tepe Home’un tüm koleksiyonlarında geçerli olduğu için her zevke ve ihtiyaca cevap veriyor.

Tepe Home’da oturma odası grupları, yatak odası ve yemek odası takımları, yaşam alanlarında en çok aranan “fonksiyonel çözümler ve konforun” bir araya geldiği ürünler göze çarpıyor. Markanın üst segmentteki koleksiyonunda yer alan ve güncel trendleri yansıtan ürünler, ışıltılı çizgilerinin yanı sıra, göz alıcı ve modern görünümleriyle zamana meydan okuyor. Modern hatları ve kalitesi ile öne çıkan mobilyalara, mermer ya da doğal taş görünümlü alternatif yüzeyler, metal, cam gibi farklı malzemeler eşlik ediyor.

Tepe Home koleksiyonlarında ahşabın zarif dokusunun, modern çizgilerle bütünleştiği mobilya seçeneklerine de yer veriliyor. Doğanın sıcaklığı ve huzurunu evlere taşıyan ürünler, zerafetlerinin yanı sıra fonksiyonellikleriyle de müşterilerin beğenisini kazanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de halk ekmek fiyatında indirim! 7 TL'den 5 TL'ye düştü
İzmir'de halk ekmek fiyatında indirim! 7 TL'den 5 TL'ye düştü
"Kadın Gözüyle Hayattan Kareler"de 2024 yılının kazananları belli oldu
“Kadın Gözüyle Hayattan Kareler”de 2024 yılının...