Eski Başkan Birtan İskit'ten Foça Belediyespor için ironik teşekkür

Foça Belediyespor Kulübü eski Başkanı Birtan İskit, Süper Amatör Lig’de mücadele eden Foça Belediye Spor’un 2022-2023 sezonunda bir alt kümede yer alacağını açıkladı.

Eski Başkan Birtan İskit'ten Foça Belediyespor için ironik teşekkür
26 Ağustos 2022 - 18:45
Foça Belediyespor Kulübü eski Başkanı Birtan İskit, Süper Amatör Lig’de mücadele eden Foça Belediye Spor’un 2022-2023 sezonunda bir alt kümede yer alacağını açıkladı. Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duruma tepki gösteren Birtan İskit, Foça Belediyespor’un 1987 yılından bugüne, Bölgesel Amatör ile Süper Amatör gruplarında defalarca yer alıp mücadele ettiğini, çok sayıda şampiyonluklar yaşadığını ve daha önce  penaltı atışlarında kaybederek 3 Lig’in de kapısından dönüldüğünü hatırlattı.

Foça Belediyespor’un 35 yıllık mazisinde sürekli adından bahsettiren bir kulüp olduğuna vurgu yapan Birtan İskit, kulübün sportif başarılarla dolu şanlı tarihine dikkat çekti.

Foça Belediyespor’un 2022-2023 sezonu kura çekimine katılmadığı için bir alt lige düşürüldüğünün bilgisini paylaşan İskit, “Bugün itibariyle Süper Amatör Lig’e katılmayıp bir alt lige yani 1. Amatör Küme’ye düşmüştür. Bu takım en kötü günlerde bile, hiçbir zaman şartlar ne olursa olsun böyle bir durum yaşamamıştır. Bu duruma gelirken emeği geçen herkese, kulübün eski başkanı olarak teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.


 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...