En özel kişiye en güzel hediyeler Boyner'de

Ayakkabıdan giyime, aksesuardan kozmetiğe uzanan birçok farklı kategorideki marka ve ürünü bir araya getiren Boyner, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiğine en güzel ve özel hediyeyi almak isteyenlerin ilk adresi oluyor.

En özel kişiye en güzel hediyeler Boyner'de
02 Şubat 2022 - 14:09
Ayakkabıdan giyime, aksesuardan kozmetiğe uzanan birçok farklı kategorideki marka ve ürünü bir araya getiren Boyner, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiğine en güzel ve özel hediyeyi almak isteyenlerin ilk adresi oluyor. Boyner, sevdiğini mutlu etmek isteyenler için birbirinden özel ürünleri birbirinden özel, ayrıcalıklı fiyat ve kampanyalarla sunuyor. 
Aşkını bir hediye ile taçlandırmak isteyenlere fırsat sunan 14 Şubat Sevgililer Günü, çiftlere tatlı bir heyecan getiriyor. Hediye alma telaşına kapılanların yolu ise Boyner’den geçiyor. En son trendleri bir arada sunan Boyner, birbirinden farklı hediye seçenekleri ile sevgisini ifade etmek isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor.

Hopi ile katlanan paracıklar
Her zevke ve bütçeye hitap eden Boyner, bu yıl da birbirinden farklı hediye alternatifleri sunuyor, sevdiğini mutlu etmek isteyen Hopililer ise Boyner’de özel ayrıcalıklar yakalıyor. 1-15 Şubat 2022 tarihleri arasında Boyner mağazalarından Hopi uygulaması ile alışveriş yapanlar “500 TL’ye 100 TL, 750 TL'ye 250 TL, 1000 TL'ye 500 TL” değerinde Paracık kazanıyor.

Her yaşa, zevke, bütçeye ve kişiye hitap eden, farklı markalardan oluşan geniş hediye seçenekleriyle fark yaratan Boyner, kadınlar için hayatlarının her alanında kullanabilecekleri şık elbiseleri, kabanları, bluzları, kazakları, gömlekleri bir araya getiriyor. Ayrıca kadınların olmazsa olmazı aksesuar, ayakkabı ve kozmetik ürün alternatifleriyle de erkeklere hediye alırken rehberlik ediyor. 

Soğuk kış günlerinde hem şık hem de rahat olmak isteyen erkekler içinse; farklı modelde paltolar, montlar, gömlekler, kazaklar ve daha birçok farklı seçenek Boyner’de kadınların imdadına yetişiyor. 

Kozmetik Kategorisi’nden Sevgililer Günü’ne özel ayrıcalıklar
Yılın bu en romantik gününü hem kadınlar hem de erkekler için unutulmaz kılacak hediye seçenekleri arasında, büyüleyici kokularıyla parfümlerin ve diğer kozmetik ürünlerinin yeri ise ayrı. Özellikle, büyüleyici kokularıyla hafızalardan silinmeyen bir etki bırakan parfümler, Sevgililer Günü’nde en çok tercih edilen hediye seçeneklerinin başında geliyor. Boyner, aşkını romantik bir parfümle ifade etmek isteyenlere dünyaca ünlü markalardan çok sayıda seçenek bulunuyor. 

Üstelik, Boyner kozmetik kategorisinde 1-14 Şubat tarihleri arasında geçerli tek ürün alışverişinde yüzde 15, 2. ürün alışverişinde ise yüzde 50 indirim fırsatıyla Sevgililer Günü kozmetik alışverişini daha da ayrıcalıklı kılıyor.
Vakit bulamayanlar internete koşuyor

Yoğun hayat temposundan zaman sıkıntısı yaşayan, ancak yine de sevdiğine hediye alırken titiz davranmak isteyenlerin çözümü ise yine Boyner’de. Giyim, kozmetik, ayakkabı, çanta, aksesuar ve daha birçok kategorisi ile bir tık uzakta olan boyner.com.tr, bu anlamlı güne hazırlık yapmak isteyen ziyaretçilerini bekliyor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu