ELF'ten Kıbrıs tatili ve akaryakıt çek kazandıran kampanya

Türkiye’de madeni yağ sektöründe 30 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren TotalEnergies Turkey Pazarlama, ELF markasını tercih edenlere avantajlar sunmayı sürdürüyor.

ELF'ten Kıbrıs tatili ve akaryakıt çek kazandıran kampanya
15 Ekim 2022 - 18:28
Türkiye’de madeni yağ sektöründe 30 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren TotalEnergies Turkey Pazarlama, ELF markasını tercih edenlere avantajlar sunmayı sürdürüyor. ELF sentetik teknolojisiyle üretilen üstün performanslı ve önde gelen Alman araç üreticileri tarafından onaylı ELF Evolution Full-Tech LLX motor yağı alımlarına özel ikinci kampanya başlıyor.

15 Ekim - 30 Kasım tarihleri arasında devam edecek ELF LLX kampanyası kapsamında bölge distribütörlerinden tek seferde en az 45 koli ELF Evolution Full-Tech LLX 5W-30 5L satın alarak en çok alım yapan ilk 50 müşteri, 2 gece 3 gün konaklamalı Kıbrıs tatili kazanacak. 50 kişiyi takip eden tek seferde 45 koli ve üzeri alım yapan müşterileri 3 bin 500 TL tutarında akaryakıt çeki, yine tek seferde 10 koli ELF Evolution Full-Tech LLX 5W-30 5L tercih edenleri ise 600 TL’lik akaryakıt çeki bekliyor.

TotalEnergies Turkey Pazarlama Ticari Direktörü Mehmet Selçuk, kampanyaya ilişkin “TotalEnergies Turkey Pazarlama olarak bu yıl Mayıs – Temmuz ayları arasında düzenlediğimiz ilk kampanyaya ustalarımız yoğun ilgi gösterdi. İkinci kampanyamızın da ilki kadar ilgi göreceğine inanıyoruz. ELF, 50 yılı aşkın bir süredir motor yağlarında dünya çapında önemli bir oyuncu. ELF'in efsanevi bir marka olmasında, markanın özünü oluşturan tutku, teknolojik uzmanlık ve birinci sınıf ürün kültürü değerleri bulunuyor. Önde gelen Alman araç üreticileri tarafından onaylı ELF Evolution Full-Tech LLX 5W-30 motor yağı aynı zamanda çevreye de duyarlı. Uzun motor ömrü ve yakıt ekonomisi sağlayan ELF motor yağları, düşük sülfür, kül ve fosfor oranları sayesinde kirletici emisyonların yüksek oranda azaltılmasını sağlıyor. Yüksek teknolojili katkılar sayesinde motora mükemmel bir aşınma koruması sağlarken, üstün deterjan ve dispersiyon özellikleri ile motorun temizliğini de maksimumda tutuyor” dedi.

Kampanyadan yararlanmak isteyen ticari işletmeler totelenergies.com.tr websitesinde iletişim bilgileri bulunan yetkili TotalEnergies distribütörleri ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu